Η Adele ρίχνει… άκυρο στους θαυμαστές της και σταματά τις selfies λόγω κορωνοϊού

Η Adele ρίχνει… άκυρο στους θαυμαστές της και σταματά τις selfies λόγω κορωνοϊού

Ανήσυχη με τα κρούσματα κορωνοϊού είναι η Adele, αποφασίζοντας να σταματήσει τις selfies με τους θαυμαστές της.

«Πέφτουν σαν τις μύγες» οι συνεργάτες της Adele όπως δήλωσε η ίδια, από τον κορωνοϊό λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων. Η τραγουδίστρια σταμάτησε να βγάζει selfies με τους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, καθώς φοβάται μην νοσήσει. «Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια» είπε η Adele, τονίζοντας ουσιαστικά ότι κάνει τα πάντα για να αντέξει και να μην διακόψει τις παραστάσεις της.

Συγεκριμένα η Adele, λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Caesars Palace, σταμάτησε να κάνει την καθιερωμένη βόλτα της μέσα στο κοινό, κατά τη διάρκεια της οποίας χαιρετά και αγκαλιάζει τους θαυμαστές της, ενώ τραγουδάει το When We Were Young, επειδή φοβάται μήπως κολλήσει τον ιό.

«Όλοι όσοι γνωρίζω και συνεργάζομαι έχουν την γ@μημ@νη COVID, οπότε είναι θαύμα που δεν το έχω πάθει ακόμα. Και πραγματικά μου αρέσει να συζητάω με τον κόσμο, αλλά θα βγάλω selfies από απόσταση. Μπορεί να έχω συμπτώματα και μετά να μην μπορώ να κάνω το show μου και να με πάρει ο διάολος αν ακυρώσω τις εμφανίσεις μου. Αρνούμαι να ακυρώσω οποιοδήποτε σόου. Απλά δεν μπορώ να ρισκάρω να αρρωστήσω. Ειλικρινά το ανοσοποιητικό μου σύστημα είναι στα τάρταρα και θέλω να είμαι κοντά σας και τέτοια πράγματα, αλλά απλά δεν μπορώ να το ρισκάρω», εξήγησε η Adele.

«Είμαι μικροβιοφοβική, οπότε μπορεί να γίνομαι δραματική. Αλλά όλοι έχουν COVID. Αλλά χρησιμοποιώ πολύ τζελ χεριών. Αν γνωρίσω κάποιον, λέω: «Γεια σας, χαίρομαι που σας γνωρίζω». Και τότε βάζω τζελ χεριών στο χέρι μου» είπε απευθυνόμενη στο κοινό της η τραγουδίστρια. «Πάντα ήμουν έτσι, αλλά ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να παίξω για εσάς παιδιά. Στο τελευταίο μου διάλειμμα κόλλησα γρίπη δύο μέρες μετά την τελευταία μου συναυλία και ήμουν ενθουσιασμένη. Δεν με πειράζει να πάθω γρίπη στο διάλειμμά μου. Δεν με πειράζει να αρρωσταίνω στο διάλειμμά μου.

Μου απομένουν εννέα εβδομάδες. Αυτό είναι το 26ο Σαββατοκύριακό μου. Το περασμένο Σάββατο ήταν η 50ή μου παράσταση, η οποία έμοιαζε με ορόσημο. Επειδή, δεν ξέρω αν το ακούσατε, αλλά πριν από ενάμιση χρόνο, έπρεπε να ακυρώσω το πρώτο σκέλος. Οπότε το να φτάσω στις 50 εμφανίσεις ήταν σαν όνειρο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη» είπε η Αντέλ αναφερόμενη στο κοινό.

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «19» έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στη Βρετανία.

Γιατί κλαίει πριν και μετά τις συναυλίες της

Η εμφανίσεις της διάσημης τραγουδίστριας στο «Caesars Palace» έχουν τίτλο «Weekends with Adele», ενώ οι τιμές των εισιτηρίων αγγίζουν μέχρι και τις 5.500 δολάρια. Ωστόσο, η επιτυχία της δεν φαίνεται να την αποφορτίζει συναισθηματικά, με τις πληροφορίες να θέλουν την Adele να κλαίει πριν και μετά από κάθε συναυλία. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η τραγουδίστρια αισθάνεται «βαθιά συνδεδεμένη με τα συναισθήματα των θαυμαστών της τη βραδιά του σόου».

Συνεργάτης της αποκαλύπτει στη Mirror ότι η Adele περνάει μία γκάμα συναισθημάτων κατά τη διάρκεια των συναυλιών της, που το κοινό προφανώς δεν γνωρίζει. «Η Adele αισθάνεται μια ποικιλία συναισθημάτων να τη διαπερνούν κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της, με την σταρ να νιώθει συχνά τόσο συγκλονισμένη που συγκινείται μέχρι δακρύων», αναφέρει πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον. «Το μέγεθος και η επιτυχία των παραστάσεων συγκινούν την τραγουδίστρια, η οποία αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της».

Την ίδια στιγμή πάντως, κάποιοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα της Adele οφείλονται στα προβλήματα που έχει η σχέση της με τον Ριτς Πολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ