Ντέιβιντ Μπέκαμ – Τατουάζ, εμπνευσμένο από Spice Girls, ως φόρο τιμής στη Βικτώρια

Ντέιβιντ Μπέκαμ – Τατουάζ, εμπνευσμένο από Spice Girls, ως φόρο τιμής στη Βικτώρια

Οι Spice Girls σημάδεψαν με τη χορευτική ποπ μουσική τους τη γενιά που ήταν έφηβοι στη δεκαετία του ‘90

Λάτρης των τατουάζ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη «Sun», «χτύπησε» τελευταία στο χέρι του ένα νέο, ως φόρο τιμής στη γυναίκα του, Βικτώρια Μπέκαμ.

Βγάζει σέλφι με το κοινό κατά την αφιερωμένη τελετή στον Μαρκ Άντονι και φιγουράρουν τα τατουάζ του.

Διαβάστε επίσης: Ποδαρικό με κούπα για τον Θρύλο: «Ξέρανε» την ΑΕΚ με buzzer-beater (26-25) (vid)

Ο 48χρονος σταρ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επέλεξε να σμιλέψει με μελάνι στο μεσαίο δάχτυλο της δεξιάς του παλάμης, τη λέξη «Posh», καθώς η σύζυγός του είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως «Posh Spice» στο συγκρότημα που τότε είχε κάνει τεράστια επιτυχία, τις Spice Girls.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2023, μαζί με τον Μαρκ Άντονι που απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Το κορυφαίο γυναικείο συγκρότημα παγκοσμίως

Οι Spice Girls ήταν βρετανικό ποπ συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 1994. Aποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες και είναι μέχρι σήμερα το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα που έχει υπάρξει ποτέ στον κόσμο.

Τα μέλη του ήταν η Victoria Adams (μετέπειτα Beckham), η Melanie Brown, η Emma Bunton, η Melanie Chisholm και η Geri Halliwell.

Οι Spice Girls υπέγραψαν συμβόλαιο με την Virgin Records και κυκλοφόρησαν το 1996 το πρώτο τους single, με τίτλο «Wannabe» το οποίο και έφτασε στην πρώτη θέση των charts σε 31 χώρες. Γεγονός που οδήγησε να καθιερωθούν ως παγκόσμιο φαινόμενο. Τότε σημάδεψαν με τη χορευτική ποπ μουσική τους τη γενιά που ήταν έφηβοι στη δεκαετία του ‘90.

Από εμφάνιση των Spice Girls το 2000

Όταν το συγκρότημα διαλύθηκε, η Βικτώρια ακολούθησε τη δική της προσωπική καριέρα στον τομέα της μόδας, λανσάροντας τη δική της σειρά ρούχων.

Ξανασυνάντησε τις φίλες της από τις Spice Girls to 2012, οπότε και συμμετείχαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν τις ακολούθησε ωστόσο στη βρετανική τουρνέ τους το 2019.

Κατά καιρούς, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προχωρά συχνά σε κινήσεις με τις οποίες αποτίει φόρο τιμής στα μέλη της οικογένειάς του. Και επιλέγει να το κάνει με μελάνι, χαράζοντας ανεξίτηλα στο δέρμα του όλα εκείνα που έχουν σημασία για κείνον και συμβολίζουν κάτι ιδιαίτερο και προσωπικό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ