«Άσε τις κουβέντες και τραγούδα ρε!» – «Πετάξτε τον κύριο έξω»: Όταν ο Σφακιανάκης «σκοτώθηκε» μ’ έναν θαυμαστή του

«Άσε τις κουβέντες και τραγούδα ρε!» – «Πετάξτε τον κύριο έξω»: Όταν ο Σφακιανάκης «σκοτώθηκε» μ’ έναν θαυμαστή του

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε φτάσει σε σημείο να ζητήσει να διώξουν κάποιον από το κοινό που βρισκόταν στην Βέροια για να τον ακούσει.

Στην πόλη της Βέροιας έχουν έρθει πολλοί και σημαντικοί καλλιτέχνες. Οι περισσότεροι φιλοξενήθηκαν σε νυχτερινά κέντρα, στο θέατρο Άλσος και σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε χωριά, όπως για παράδειγμα στην Πατρίδα.

Όμως, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας δύο μεγάλοι καλλιτέχνες πραγματοποίησαν συναυλία και αποθεώθηκαν από 4.000 και πλέον θεατές. Πρόκειται για το Νότη Σφακιανάκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ξύλο γυναικών σε κλαμπ της Αθήνας, με τον κόσμο απλό παρατηρητή (vid)

Ο πρίγκηπας του Ελληνικού τραγουδιού, είχε έρθει στη Βέροια το καλοκαίρι του 1997. Στο απόγειο της δόξας του, με τραγούδια που είχαν αγαπηθεί από το σύνολο της κοινωνίας, εμφανίστηκε επί σκηνής πάνω σε μια Harley Davidson, με το κοινό να παραλυρεί.

«Άσε τις ανοησίες και τραγούδα ρε!» – «Πετάξτε τον κύριο έξω»

Να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη συναυλία, είχε δημιουργηθεί ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του ίδιου του καλλιτέχνη και ενός θεατή, ο οποίος τον διέκοψε την ώρα που μιλούσε στον κόσμο και με θράσος του είχε πεί: «Άσε τις κουβέντες και τραγούδα ρε!».

Εκείνη την στιγμή, ο Νότης Σφακιανάκης, εμφανώς εκνευρισμένος, από την αγένεια, σταμάτησε την συναυλία και ζήτησε από τους σεκιούριτι να τον πετάξουν έξω. Χαρακτηστικά είχε αναφέρει από το μικρόφωνο: «Παρακαλώ τον υπεύθυνο ασφαλείας να του πληρώσει το εισιτήριο και να τον βγάλει εκτός γηπέδου, τώρα!».

Τότε ο ευέξαπτος άνδρας του απάντησε: «Αν τολμάς, ελα εσύ να με βγάλεις έξω». Όπως καταλαβαίνετε, αμέσως μετά έγινε της… κακοκομοίρας! Ποιος είδε τον Σφακιανάκη και δεν τον φοβήθηκε; Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και την λαϊκή απαίτηση για την συνέχιση της συναυλίας, πρυτάνευσε η λογική και τα πνεύματα ηρέμησαν.

25 χρόνια μετά, το γήπεδο ξαναγέμισε με Αργυρό

Μετά από σχεδόν 2,5 δεκαετίες, ήρθε η έλευση του Κωνσταντίνου Αργυρού να ταράξει την ήσυχη ζωή της Βέροιας. Πλαισιωμένος από τον μαέστρο της ποντιακής λύρας Ματθαίο Τσαχουρίδη, πραγματοποίησε μια εξαιρετική συναυλία, με τη νεολαία να εκστασιάζεται. Αξίζει να σημειωθεί πως ήρθαν εκατοντάδες άνθρωπο από διπλανούς νομούς. Την τιμητική τους είχαν η Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, η Αριδαία, η Κατερίνη, η Κοζάνη, ακόμα και η Καστοριά.

Ποιος από τους δύο είχε περισσότερο κόσμο;

Όσον αφορά για το ποιος από τους δύο τραγουδιστές είχε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο της Βέροιας, τα social media εμφανίστηκαν διχασμένα. Άλλοι λένε Αργυρός, άλλοι λένε Σφακιανάκης. Πάντως, η πλειοψηφία είναι με το Νότη!

Πηγή: veriotis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ