Γιάννης Μπέζος: Είπε την αλήθεια για τον Κασσελάκη – «Ο κόσμος γοητεύτηκε από…»

Γιάννης Μπέζος: Είπε την αλήθεια για τον Κασσελάκη – «Ο κόσμος γοητεύτηκε από…»

«Δεν τον ψήφισαν γενικά και αόριστα, κάτι προσβλέπουν σε αυτόν»

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», τη βία και είπε την αλήθεια του για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς, όπως ανέφερε, ο κόσμος γοητεύτηκε από αυτόν.

«Εσύ επιλέγεις να είσαι μόνος και το έργο μάς δείχνει πως ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Η βία στις μέρες μας είναι είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε συνηθίσει, άρα είμαστε συνυπεύθυνοι σε αυτά που συμβαίνουν. Ο κόσμος γοητεύτηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν τον ψήφισαν γενικά και αόριστα, κάτι προσβλέπουν σε αυτόν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε επίσης: Θα πάθετε πλάκα: Η νέα παίκτρια του «My Style Rocks» ολόγυμνη στο Playboy (pics)

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Πάντα υπήρχαν έντονες σκηνές σε τηλεοπτικές σειρές, απλά εμείς έχουμε γίνει ψευτοσυντηρητικοί».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου:

«Καταπέλτης» ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση» (Video)
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί αλλά και για την εκπομπή που παρουσίασε.

«Φοβάμαι τον κακό μου εαυτό. Δεν κάνει, πλέον, κανείς κριτική. Έχω μείνει ένα χρόνο άνεργος. Με φωνάζουν από μικρό «πατέρα». Δεν δίνω συμβουλές σε κανέναν. Δεν ασχολούμαι με τον χρόνο, ούτε εκείνος με εμένα, έχουμε πολλή καλή σχέση».

Για την εκπομπή που παρουσίασε: «Πέρασα καλά με την εκπομπή που έκανα, αλλά δεν θα την ξαναέκανα. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Η υψηλή τηλεθέαση δεν σημαίνει και επιτυχία. Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση», επεσήμανε ο ηθοποιός.

«Την ευγένεια την εκλαμβάνουμε και ως αδυναμία. Για να κατακτήσουμε πράγματα πρέπει να μοχθήσουμε. Δεν έχω κάνει ακρότητες στη ζωή μου. Πάντα η ειλικρίνεια παρεξηγείται. Πλήττω με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν. Είναι ανύπαρκτη η σχέση μου με τα social media».

Πηγή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ