Βιτάλια Ντιατσένκο: Σαν αθλήτρια του τένις δεν τα κατάφερε και πολύ καλά αλλά σαν μοντέλο τα σπάει

Βιτάλια Ντιατσένκο: Σαν αθλήτρια του τένις δεν τα κατάφερε και πολύ καλά αλλά σαν μοντέλο τα σπάει

Σκέτη κόλαση...

Η Βιτάλια Ντιατσένκο είναι μια επαγγελματίας Ρωσίδα παίκτρια τένις. Ο υψηλότερος βαθμός της κατά τη διάρκεια της καριέρας της ήταν η 71η θέση παγκοσμίως, την οποία κατέκτησε στις 17 Νοεμβρίου 2014. Έχει κερδίσει 19 τίτλους ITF και 3 τίτλους WTA 125 κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Γεννημένη στις 2 Αυγούστου 1990 στο Σότσι της Ρωσίας, η Ντιατσένκο ξεκίνησε το τένις ως παιδί, δείχνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα ως νεαρή παίκτρια. Έγινε επαγγελματίας το 2007 και κατέκτησε τον πρώτο της τρόπαιο στη Μεγάλη Βρετανία την ίδια χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Απρόοπτο στον Ολυμπιακό: Ποιος μένει εκτός για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό!

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Ντιατσένκο συνέχισε να βελτιώνει τις δεξιότητές της και να κερδίζει εμπειρία, αποδεικνύοντας το ταλέντο της στο γήπεδο. Το 2008, κέρδισε τον δεύτερο τίτλο της στο Dubai και τερμάτισε τη χρονιά στην 196η θέση παγκοσμίως.

Το 2009 έκανε το ντεμπούτο της στο WTA, στο τουρνουά PTT Pattaya Open, όπου έφτασε στον δεύτερο γύρο. Αργότερα κατέκτησε άλλον έναν τίτλο ITF στη Μόσχα και έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Khanti-Mansiysk της Ρωσίας.

Το 2011, κέρδισε τον πιο πολύτιμο τίτλο της στο Astana του Καζακστάν, αλλά υπέστη τραυματισμό στο γόνατο που την ανάγκασε να αποχωρήσει για έξι μήνες. Επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο το 2013 και κατέκτησε τον έκτο της τίτλο ITF στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Το 2014, έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και παρουσία, κερδίζοντας τον τίτλο στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, και τον πιο σημαντικό τίτλο της στο WTA 125 Taipei OEC Open. Το 2015, κέρδισε τον 10ο τίτλο της ITF στο Surbiton της Μεγάλης Βρετανίας και συμμετείχε στα τέσσερα Grand Slam τουρνουά.

Παρά τους τραυματισμούς και τις δυσκολίες, η Ντιατσένκο συνέχισε να παίζει με πάθος και να κερδίζει τίτλους. Το 2018, πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία της σε Grand Slam, φτάνοντας στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Στον αγώνα της για επάνοδο, η Ντιατσένκο κέρδισε πολλούς ακόμη τίτλους και συνεχίζει να παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ