«Όπου υπάρχει ήλιος νιώθω πιο ευτυχισμένη» – Η Ζιζέλ μιλά για τη νέα της ζωή στο Μαϊάμι

«Όπου υπάρχει ήλιος νιώθω πιο ευτυχισμένη» – Η Ζιζέλ μιλά για τη νέα της ζωή στο Μαϊάμι

Η 43χρονη Ζιζέλ ανέφερε ότι της αρέσει να περνάει χρόνο και να συνδέεται με τη φύση.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει καταφέρει να φτιάξει μια μεγάλη περιουσία. Πόσφατα αγόρασε ένα σπίτι αξίας 9,1 εκατ. δολαρίων στο Southwest Ranches και δηλώνει ξετρελαμένη με τη νέα της ζωή. Αφού αψήφησε τους χειμώνες με χιόνια στη Μασαχουσέτη, το διάσημο μοντέλο μίλησε στο People και αποκάλυψε ότι είναι ευτυχισμένη με τη μετακόμισή της στο Μαϊάμι.

Η 43χρονη ανέφερε ότι της αρέσει να περνάει χρόνο και να συνδέεται με τη φύση, καθώς για την ίδια είναι η «καλύτερη θεραπεία ευεξίας». «Απλά νιώθω τον ήλιο, βουτάω στον ωκεανό, τρέχω στην άμμο και νιώθω το γρασίδι στα πόδια μου», ανέφερε στο «People». Η μητέρα δύο παιδιών συνέχισε: «Το να βρίσκεσαι στη φύση σου δίνει ενέργεια. Απλά, σε κάνει να νιώθεις καλά. Λατρεύω τον ήλιο. Όπου υπάρχει ήλιος, νιώθω πάντα πιο ευτυχισμένη», δήλωσε. «Ο ήλιος σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει η ζέστη, αλλά εγώ τη λατρεύω».

Διαβάστε επίσης: Οργή λαού στην ΑΕΚ μετά την ήττα στην Κρήτη: «Κορόιδα πάρτε 400 έως 800 ευρώ διαρκείας να βλέπετε αυτό το χάλι» – Διαγράφονται σχόλια στα social media

Η αγορά μετά τον χωρισμό

Το εντυπωσιακό ακίνητο διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, έχει γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις και υδρομασάζ, σύμφωνα με το TMZ. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν μια πισίνα υπερχείλισης και ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ιππασίας, το οποίο περιλαμβάνει 10 μεγάλους στάβλους αλόγων κ.ά.

Το διάσημο μοντέλο αγόρασε το ακίνητο στο Μαϊάμι στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή φωτογραφίας: Μεσιτικό γραφείο South Florida Real Estate

Η ίδια έχει υιοθετήσει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής πλέον, κάνοντας αποτοξίνωση από πολλά στη διατροφή της, αλλά κι εν γένει στις συνήθειές της. Όταν δεν κάνει τον διαλογισμό της, τη γυμναστική και τις βόλτες της στη φύση, της αρέσει να παίζει με τα άλογά της στη φάρμα που έχει, την οποία και αγόρασε για την κόρη της. Στόχος της είναι να ενθαρρύνει τη δεκάχρονη μικρή κόρη της να βελτιώσει τι επιδόσεις της στην ιππασία.

Μετά τον χωρισμό της από τον Μπρέιντι, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, άρχισε να επιβλέπει την κατασκευή ενός ακινήτου λίγα μόλις λεπτά από το σπίτι του. Το διάσημο μοντέλο αγόρασε το ακίνητο στο Μαϊάμι στις 6 Οκτωβρίου, λίγες εβδομάδες πριν το ζευγάρι οριστικοποιήσει το διαζύγιό του. Ο Τομ και η Ζιζέλ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο μετά από 13 χρόνια γάμου και συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια των παιδιών, σύμφωνα με το E! News.

«Η απόφαση να τελειώσει ένας γάμος δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά έχουμε απομακρυνθεί και ενώ είναι, φυσικά, δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι μόνο το καλύτερο για τον Τομ πάντα», ανέφερε σε δήλωσή της. Από την πλευρά του, ο Τομ Μπρέιντι τόνισε ότι δεν υπήρξε κακία μεταξύ τους και αποκάλυψε ότι σήμερα, το άλλοτε ερωτευμένο ζεύγος, διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ