Ιωάννα Κιοσέ: Πως είναι σήμερα το μοντέλο που έκοψαν στο GNTM για…περίεργα σχόλια

Ιωάννα Κιοσέ: Πως είναι σήμερα το μοντέλο που έκοψαν στο GNTM για…περίεργα σχόλια

Δείτε πως είναι σήμερα το μοντέλο, Ιωάννα Κιοσέ, που κόπηκε από το GNTM.

Η Ιωάννα Κιοσσέ πήρε μέρος στο Next Top Model Ελλάδα και μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει 4 ΝΑΙ. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του gntm αφού η παραγωγή αποφάσισε να την κόψει και μάλιστα να μην προβάλλει καθόλου τα στιγμιότυπα. Η ίδια εξήγησε σε παλαιότερη τηλεοπτική εκπομπή στο γιατί συνέβη αυτό.

“Αρχικά πάω στην οντισιόν και ήμουν εκεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Μπαίνω μέσα στους κριτές και παθαίνουν ένα σοκ, με κοιτάγανε για περίπου 10-20 δευτερόλεπτα. Η Βίκυ Καγιά με ρώτησε εάν είμαι μοντέλο σε κάποιο πρακτορείο και της απάντησα αρνητικά. Πάθανε σοκ! Αν και περίμενα τα χειρότερα σχόλια από την κυρία Καγιά πήρα τα καλύτερα μαζί με τέσσερα ναι”, είπε η Ιωάννα Κιοσσέ

«Δεν το περίμενα καθόλου και το είχαν σίγουρο οι κριτές ότι θα μπω στο σπίτι. Περνάω από την οντισιόν, όλα τέλεια και την επόμενη εβδομάδα είναι τα bootcamp όπου πρέπει να κάνεις μία δοκιμασία» πρόσθεσε.

«Ήταν Τετάρτη πρωί θυμάμαι και με παίρνουν Τρίτη απόγευμα από την παραγωγή και μου λένε να πιούμε έναν καφέ πριβέ, να συζητήσουμε κάτι. Πήγα και μου λέει μία κοπέλα από την παραγωγή “δυστυχώς δεν μπορείς να μπεις στο παιχνίδι, ούτε να προβληθεί η οντισιόν” και της απαντάω “γιατί;” Και μου λέει: “είδαμε κάτι αρνητικά σχόλια για εσένα στο διαδίκτυο”, που τα θεώρησαν χυδαία, που δεν είναι χυδαία».

Όπως είπε απάντησε, «αυτός είναι ο λόγος» και τότε από την παραγωγή της είπαν, “θες να έρθεις στα bootcamp και να σε κόψουμε;”. Μάλιστα κατήγγειλε ότι η κοπέλα της παραγωγής της είπε “ούτως ή άλλως θα κοπείς γιατί έχεις τατουάζ. Δεν γίνεται να μπεις στο παιχνίδι και θα κοπεί και η οντισιόν”.

Μάλιστα δήλωσε ότι ρώτησε και δικηγόρο για το ζήτημα, ωστόσο δεν θα κινηθεί νομικά.

«Απογοητεύτηκα πλήρως, έκλαιγα μέρες. Μίλησα με μία δικηγόρο και με ρώτησε “στα συμβόλαια που υπέγραψες έγραφε ότι αν υπάρχει κάποιο άρθρο με το όνομα σου απαγορεύεται να μπεις στο παιχνίδι” και της λέω “δεν το διάβασα κάπου” και μου απάντησε “θα πας κανονικά στο bootcamp και ας σε διώξουν» και της λέω δεν θα το κυνηγήσω παραπάνω και δεν θα πάω γιατί εφόσον με κόψανε δεν έχει και νόημα», είπε η Ιωάννα Κιοσσέ.

Τα χρόνια όμως πέρασαν, Η Ιωάννα Κιοσέ επέτρεψε στην Αλβανία και πριν δύο χρόνια κέρδισε τον τίτλο Μις Αλβανία. Την καριέρα της από τότε έχει αναδειχθεί κυρίως μέσω των social media και παραμένει μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ