Κιμ Καρντάσιαν: Σκίστηκε το λάτεξ παντελόνι της και φάνηκαν τα οπίσθιά της

Κιμ Καρντάσιαν: Σκίστηκε το λάτεξ παντελόνι της και φάνηκαν τα οπίσθιά της

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν βγει στη σκηνή του Global Alts Conference της iConnections.

Σε ένα βίντεο για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας του ριάλιτι «The Kardashians», η γνωστή επιχειρηματίας Κιμ αποκάλυψε πως τα οπίσθιά της ήταν τεράστια για το μαύρο λάτεξ παντελόνι που είχε επιλέξει για μία εμφάνισή της, με αποτέλεσμα το τελευταίο να σκάσει. Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, το περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς πριν βγει στη σκηνή του Global Alts Conference της iConnections για να μιλήσει για τη νέα της εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων, SKYY Partners.

«Όλος ο πισινός μου είναι έξω».

Διαβάστε επίσης: «Δε γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα» – Το «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Γιώργο Λιάγκα

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει το σκισμένο παντελόνι της με τα οπίσθιά της φόρα παρτίδα. «Όλος ο πισινός μου είναι έξω», αναφώνησε κοιτάζοντας το κλιπ, στο οποίο ακούγεται να λέει πως ήταν «πολύ επώδυνο» όλο αυτό.

Ευτυχώς, κατάφερε να σώσει την κατάσταση φορώντας ένα μακρύ μαύρο σακάκι για να καλύψει τα εκτεθειμένα οπίσθιά της. «Απλά πέθαινα μέσα μου καθισμένη πάνω στη σκηνή νιώθοντας ένα αεράκι να περνά στα οπίσθιά μου» προσθέτει.

Δείτε το βίντεο

Γιατί είναι τόσο φιλόδοξη

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε γιατί δεν σταματά ποτέ να ασχολείται με την καριέρα της και τις επιχειρήσεις. Ήδη έχει δημιουργήσει μία εταιρεία εσωρούχων που εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 4 δισ. δολάρια. Ωστόσο αποκάλυψε στη συνέντευξη στο περιοδικό Fortune ότι η ανασφάλεια της κρύβεται πίσω από τις επαγγελματικές φιλοδοξίες της. «Ίσως αυτό είναι μέρος αυτού που με κινητοποιεί. Νιώθω πάντα ότι οι άνθρωποι με έχουν υποτιμήσει. Ίσως αυτό κάνει να συνεχίζω», είπε η 42χρονη τηλεπερσόνα.

H Κιμ Καρντάσιαν εκτός από τις σπουδές στην νομική έχει δημιουργήσει μία νέα εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις. Παρόλα αυτά λέει ότι δεν θέλει απλά να γράφει μία επιταγή, να κάνει επένδυση των χρημάτων της και να περιμένει το κέρδος.

Όπως ανέφερε θέλει να ασχοληθεί σε όλη την διαδικασία της επένδυσης. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», είπε η Κιμ Καρντάσιαν. Οι συνεργάτες της, όμως, την χαρακτηρίζουν ένα φιλόδοξο αλλά ήρεμο άτομο που ξέρει να ακούει τους ανθρώπους. Ο παραγωγός Scott Budnick αποκάλυψε ότι όταν η Κιμ Καρντάσιαν πιστεύει σε κάτι πραγματικά τότε αφοσιώνεται στον στόχο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ