«Ραγίζει» καρδιές ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου»

«Ραγίζει» καρδιές ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου»

«Τι να πρωτοθυμηθώ για την Μαίρη της καρδιάς μου;»

«Ράγισε» καρδιές ο Μίμης Πλέσσας, μιλώντας για τη Μαίρη Χρονοπούλου. «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα συγκινεί η ξαδέρφη της.

«Έχω ζήσει για 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι. Τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, ήμουν σαν στενός φίλος της Μαίρης», δήλωσε στις κάμερες ο Νίκος Σταγόπουλος, ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με την Μαίρη Χρονοπούλου γίναμε κολλητοί φίλοι».

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας είπε αυτό που (ούτε) η Euroleague, θέλει να ακούσει

Το παρών στην τελετή έδωσε πλήθος διάσημων και μη προσώπων, μεταξύ των οποίων και η Νάντια Μουρούζη, η οποία ανέφερε: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν παράδειγμα γιατί ήταν πολλές οι φορές που στάθηκε στα πόδια της ξαναγεννήθηκε», με τη Λένα Αλκαίου να σημειώνει: «Ερχόταν στο σπίτι μας και είχαμε μία αγαπησιάρικη σχέση, σήμερα την αποχαιρετώ με λύπη».

Τον δικό του ξεχωριστό αποχαιρετισμό στην αείμνηστη ηθοποιό έκανε και ο Μίμης Πλέσσας, ο μεγάλος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου κατά δήλωσή της στο παρελθόν.

«Το κενό που αφήνει ο χαμός της Μαίρης Χρονοπούλου δεν πρόκειται να μπορέσει να το καλύψει καμία. Τι να πρωτοθυμηθώ για την Μαίρη της καρδιάς μου; Την πρωταγωνίστρια τόσων ταινιών που έντυσα μουσικά. Καλό ταξίδι, Μαιρούλα μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ