Δανιέλα Χατζή: Αυτή είναι η 20χρονη κόρη και έκτο παιδί του 87χρονου Κώστα Χατζή και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι

Δανιέλα Χατζή: Αυτή είναι η 20χρονη κόρη και έκτο παιδί του 87χρονου Κώστα Χατζή και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι

"Μου έλεγαν να μη φανερώνω ότι είμαι τσιγγάνα γιατί δεν φαίνομαι".

Η Δανιέλα Χατζή είναι το έκτο και τελευταίο παιδί του γνωστού τραγουδοποιού και έχει μια διαφορά ηλικίας 39 χρόνια από τον μεγαλύτερο αδερφό της, τον Κώστα Χατζή.

Αυτή είναι η ιστορία του αγαπημένου τραγουδιστή, από το γάμο του με την τραγουδίστρια Αντωνία Χατζίδη, από τον οποίο αποκτήθηκε μία ακόμα κόρη, η οποία σήμερα είναι 30 ετών. Τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά του προέρχονται από τον πρώτο του γάμο με την Ούρσουλα Βον Γιόρντις, η οποία, δυστυχώς, έχασε τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Η «καλημέρα» του Ολυμπιακού με τον παθιασμένο Φαλ (vid)

Η 20χρονη ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Φέτος θα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό του πατέρα της, όπου θα εμφανίζονται μαζί σε μαγαζί στην Πλάκα. Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για το bullying που έχει δεχτεί λόγω της καταγωγής της, για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τον πατέρα της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Οn time».

Σχετικά με το πότε ξεκίνησε να τραγουδάει, η Δανιέλα Χατζή απάντησε: «Τα τραγούδια που θέλω να λέω δεν είναι ένα συγκεκριμένο είδος, είναι αυτά που όταν τα ακούω, αγγίζουν τα συναισθήματά μου! Οι γονείς μου λένε ότι από μωρό, όταν άκουγα τον πατέρα μου να τραγουδάει, έπιανα την τονικότητα. Μεγαλώνοντας τραγουδούσα συνεχώς μέσα στο σπίτι και από τα δώδεκα χρόνια μου ακολουθούσα τον πατέρα μου σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του. Ίσως αυτό να με υποκίνησε να αγαπήσω τόσο πολύ το τραγούδι!».

Μάλιστα, όταν εκείνη ήταν μικρότερη, ο Κώστας Χατζής, περήφανος για εκείνη είχε πει σε συνέντευξή του το 2011: «Τι να σας πω, όλη η γυφτιά σε αυτό το παιδί έπεσε. Περπατάει και νομίζεις ότι χορεύει».

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και η Δανιέλα ακολουθεί τον πατέρα της σε κάθε του εμφάνιση και μάλιστα τον συνοδεύει συχνά με τη βελούδινη φωνή της στις ερμηνείες τους. Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της και με εμφανίσεις της στην τηλεόραση και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Πηγή: Athensmagazine

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ