Εκείνη 28, αυτός… Η διαφορά ηλικίας του νυν δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα με την αρραβωνιαστικιά του Γεωργία Πολυτάνου (pic)

Εκείνη 28, αυτός… Η διαφορά ηλικίας του νυν δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα με την αρραβωνιαστικιά του Γεωργία Πολυτάνου (pic)

Η διεθνολόγος που του έχει "κλέψει" την καρδιά

Μετά από μία μεγάλη ανατροπή, ο Χάρης Δούκας επικράτησε του Κώστα Μπακογιάννη στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές για τον δήμο Αθηναίων. Στα πλάνα, από το επινίκιο μήνυμα τουνέου δημάρχου, βλέπουμε λίγο πίσω του να στέκεται μια μελαχρινή γυναίκα.

Η διαφορά ηλικίας του νυν δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα με την αρραβωνιαστικιά του Γεωργία Πολυτάνου
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα OnΤime, η μελαχρινή γυναίκα είναι η 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου, διεθνολόγος, σύντροφος του 43χρονου Χάρη Δούκα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στην Αγγλία: Γλίτωσε από βέβαιο θάνατο για εκατοστά ο Αλεξάντερ Άρνολντ

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, έκανε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics» και σήμερα ασχολείται και αρθρογραφεί για θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

«Είμαι ο μόνος που μπορώ να…» – Η ατάκα και η «σύνδεση» του Χάρη Δούκα με τον Στέφανο Κασσελάκη (Video)
Εκ πρώτης όψης ο Χάρης Δούκας δεν έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, όμως αυτό δεν είναι η απόλυτη αλήθεια. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων διαθέτει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που διαθέτει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιο είναι αυτό;

Η ατάκα και η «σύνδεση» του Χάρη Δούκα με τον Στέφανο Κασσελάκη
Η πίστη στον εαυτό του και τις δυνατότητές του απέναντι στον αντίπαλό του. Την περασμένη Τετάρτη ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα ΤΩΡΑ» είπε, κατά τη διάρκεια του debate στην ΕΡΤ, πως είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Είμαι ο μόνος που μπορώ να κερδίσω τον κ. Μπακογιάννη και παίρνω την ευθύνη να αλλάξω την Αθήνα, βελτιώνοντας τη ζωή των Αθηναίων. Θα τα καταφέρουμε», είπε ο Χάρης Δούκας και τα κατάφερε. Εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων!

Το ίδιο είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για τις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αρκεί να εκλεγεί.

«Θέλετε να βάλετε απέναντι στον κληρονόμο Μητσοτάκη ένα άτομο αυτοδημιούργητο;

Θέλετε να βάλετε απέναντι στους δήθεν άριστους ένα άτομο που μιλάει καλύτερα αγγλικά από αυτούς, που τους έχει κερδίσει σε μαθηματικούς διαγωνισμούς και πτυχία;

Θέλετε να βάλετε απέναντι στον Πρωθυπουργό της δήθεν οικονομικής σταθερότητας ένα άτομο που ξέρει καλύτερα χρηματοοικονομικά και επιχειρείν από εκείνον, επειδή έχει δουλέψει και επιχειρήσει;

Θέλετε να βάλετε απέναντι στον σκηνοθετημένο Πρωθυπουργό του Γκρίνμπεργκ έναν άνθρωπο με ενσυναίσθηση;

Θέλουμε να βάλουμε απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάποιον που θα τον νικήσει;», είχε αναφέρει στις 29 Αυγούστου ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το μόνο που απομένει για να ταυτιστούν τελείως οι δυο τους είναι να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά αυτό θα το μάθουμε σε 3,5 χρόνια…

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ