Αποκάλυψη «σεισμός» από Τζίνα Αλιμόνου: «Γι’ αυτό παντρεύτηκα τον Παύλο Βαρδινογιάννη…»

Αποκάλυψη «σεισμός» από Τζίνα Αλιμόνου: «Γι’ αυτό παντρεύτηκα τον Παύλο Βαρδινογιάννη…»

«Για μένα το πρώτο μέλημά μου στο διαζύγιο ήταν τα παιδιά μου, δεν είναι όμως όλοι έτσι»

Σε μια αποκάλυψη «σεισμό» προέβη η Τζίνα Αλιμόνου, αναφέροντας για πρώτη φορά το λόγο που παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Η ίδια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και είχε μιλήσει για το πολύκροτο διαζύγιό της.

«Δεν επεδίωξα ποτέ να γίνει συζήτηση γύρω από την προσωπική ζωή μου και το διαζύγιο, τα “τα εν οίκω μη εν δήμω”. Επειδή υπήρχαν παιδιά έπρεπε να υπάρξει μια προστασία, η οποία τηρήθηκε, απλά όχι απ’ όλους. Είμαι άνθρωπος που έχω δουλέψει στα media, ξέρω πώς γίνεται. Θεωρώ ότι ήταν αναπόφευκτο να πάρει διάσταση το διαζύγιό μου, ίσως όχι απαραίτητο. Για μένα το πρώτο μέλημά μου στο διαζύγιο ήταν τα παιδιά μου, δεν είναι όμως όλοι έτσι», εξομολογήθηκε η Τζίνα Αλιμόνου για το διαζύγιο.

«Η συνεπιμέλεια των παιδιών είναι δύσκολη στη διαχείριση. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να διαχειριστούν τα δύο διαφορετικά σπιτικά. Το παιδί πρέπει να νιώθει ότι έχει σταθερότητα και μια ροή στο πρόγραμμά του, το να πηγαίνει δεξιά και αριστερά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Δεν είναι εύκολο στην εφαρμογή του», τόνισε η πρώην ηθοποιός.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Το μέλημά μου είναι οι σχέσεις και όχι ο γάμος».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ