Μίλησε ευθέως ο Κρατερός Κατσούλης: «Δεν προτίθεμαι να μονάσω, ήταν απόφασή μας να…»

Μίλησε ευθέως ο Κρατερός Κατσούλης: «Δεν προτίθεμαι να μονάσω, ήταν απόφασή μας να…»

Η ζωή του μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ευθέως μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αναφέροντας πως δεν προτίθεται να μονάσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, Πρωινό ΣουΣού στο Open και μίλησε για όλα. Παράλληλα, έτσι ξεπέρασε το διαζύγιό του ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα το πιστεύετε – Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν το σχολείο (pics)

«Όταν έγινε ευρέως γνωστή όλη αυτή η κατάσταση στο χώρο μας, όταν με ρωτούσαν έλεγα: “Αλήθεια τώρα, υπάρχει άνθρωπος που έχει μείνει στην ίδια δουλειά πάνω από έναν χρόνο και να μην έχει υποστεί ο ίδιος ή να μην έχει δει να συμβαίνει κάτι μπροστά του;”», σχολίασε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι δεδομένο, αλλά αυτό ξεκινά πάλι από εμάς και από μία κακής μορφής παιδεία που είχαμε, μετά έχουν την απορία γιατί άργησαν να μιλήσουν. Σε πρώτα στάδια είναι πιο εύκολο να ρίξουμε το φταίξιμο στους απέναντι, που δεν με υπερασπίστηκαν, παρά στον εαυτό μου που δεν έκανα κάτι», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Αναφορικά με το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε: «Ήταν απόφασή μας να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των παιδιών. Όπως βρισκόμασταν, έτσι θα βρισκόμαστε».

Όσο για το εάν θα μιλούσε ανοιχτά στα παιδιά του για την προσωπική του ζωή: «Δεν προτίθεμαι να μονάσω. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή και τις σχέσεις με τους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό επακόλουθο», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Συγκινεί ο Κρατερός Κατσούλης για την απώλεια της μητέρας του – «Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα»

Στα Κουφονήσια βρίσκεται για τις διακοπές του ο Κρατερός Κατσούλης μαζί με τα παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα.

Ο γνωστός ηθοποιός, με ανάρτηση στο instagram, περιέγραψε μια έντονη στιγμή συγκίνησης που βίωσε, όταν σκέφτηκε την μητέρα του, με την οποία περνούσαν τα καλοκαίρια του στα Κουφονήσια. Με την ευκαιρία, δείτε την on air συγκίνηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη.

«Ήρθα στο «φως φανάρι» και κάθισα με τα παιδιά να φάμε … αλλά δεν σκεφτικά ότι είναι πολύ νωρίς για εμένα καλή μου …

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Όλο νόμιζα ότι θα περάσεις απέναντι να καθίσεις μαζί μας, να μοιραστούμε μια μπύρα και τους κολοκυθοκεφτέδες που σου άρεσαν πολύ.

Γύρισα πλάτη …Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα , με καθησύχασαν οτι είναι λογικό να στενοχωριέμαι και η Αέλια μου, που θυμόταν, είπε για να αλλάξει τη διάθεση μου χαριτολογώντας : “μη στενοχωριέσαι μπαμπά θα μοιραστούμε μαζί τη μπύρα” …Αυτά είναι τα εγγόνια σου μάνα . Με αυτή την τρυφερότητα, ευαισθησία και ενσυναίσθηση … Σε φιλώ καλή μου , μας λείπεις», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης για την μητέρα του η οποία το 2022 έφυγε από τη ζωή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ