«Έπαιρνα κόκα και ηρωΐνη για…»: Η 20ετης μάχη της Ματούλας με τα ναρκωτικά

«Έπαιρνα κόκα και ηρωΐνη για…»: Η 20ετης μάχη της Ματούλας με τα ναρκωτικά

Τη δεκαετία του '90 λόγω των ναρκωτικών ουσιών μπήκε στη φυλακή

Μια θρυλική μορφή της παλιάς κοσμικής Αθήνας, που έζησε τα πάντα στην πολυτάραχη ζωή της. Έτσι θα θυμούνται όλοι τη Ματούλα που πέθανε μόνη της στο σπίτι της, χωρίς να το έχει καταλάβει κανείς για μέρες…

Η απώλεια της μητέρας της, ο έρωτας με τον Ανδρέα Μπάρκουλη στα 15, τα κοσμικά πάρτι και η παρέα με τον Αριστοτέλη Ωνάση, η χλιδή, τα ναρκωτικά, η φυλακή, ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε με τον οποίο τα τελευταία χρόνια δεν είχαν καμία επαφή αλλά και ο κίνδυνος να μείνει άστεγη, είναι μερικοί μόνο από τους σταθμούς της ζωής της.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Τρομακτικό ατύχημα για τον Πικέ – Έπεσε στο κενό και… εξαφανίστηκε (vid)

Η Διαμάντω Κουτροπούλου, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1947. Ο πατέρας της ήταν διοικητής Χωροφυλακής. Είχε έναν αδελφό, τον Δημήτρη, και μια αδελφή, τη Γωγώ, με την οποία δεν μεγάλωσαν μαζί, γιατί έμεινε στη θεία της.

Μέχρι τα 12 της, η Ματούλα είχε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Μετά πέθανε η μητέρα της και η ζωή της πήρε μια άλλη πορεία.

«Έπαιρνα κόκα και ηρωΐνη για...»: Η 20ετης μάχη της Ματούλας με τα ναρκωτικά

Ματούλα: Ο μεγάλος της έρωτας

Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της ήταν ο εφοπλιστής Γιάννης Πατέρας.

«Δεν φτάσαμε σε γάμο, γιατί λίγο προτού βγουν οι άδειες έγινε κάτι και σηκώθηκα κι έφυγα. Μέναμε μαζί πέντε χρόνια και, όταν έφυγα, δεν πήρα τίποτα από τα ρούχα και από τα μπιζού μου. Για μένα δεν ήταν ο εφοπλιστής, ήταν ο Γιάννης μου, τα πάντα στη ζωή μου» είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Στη συνέχεια, ήρθε ο γάμος με τον με τον επιχειρηματία της ντίσκο Σαν Λορέντζο, τον Ρομπέρτο Καριέρε, έναν γάμο που έκανε καθαρά και μόνο λόγω της εγκυμοσύνης της.

Με τον Ρομπέρτο Καριέρε χώρισε έξι μήνες αφότου τον παντρεύτηκε. Από τον γάμο αυτό όμως, γεννήθηκε ο γιος τους, Λορέντζο.

«Έπαιρνα κόκα και ηρωΐνη για...»: Η 20ετης μάχη της Ματούλας με τα ναρκωτικά

Ματούλα: Η μάχη με τα ναρκωτικά

Αφότου γέννησε τον γιο της, Λορέντζο, η Ματούλα ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Από το 1970 έως το 1972 έπαιρνα κόκα και από το 1972 έως το 1990 έπινα ηρωίνη», είχε παραδεχτεί η ίδια. Τη δεκαετία του ’90 λόγω των ναρκωτικών ουσιών μπήκε στη φυλακή, όπου και παρέμεινε για εννέα μήνες. Τότε ήταν που αποφάσισε να κόψει μαχαίρι τα ναρκωτικά.

«Έχω ζήσει σε παλάτια, έχω φτάσει και στον… Μπίθουλα. Είμαι πλήρης εμπειριών! Πέρασα την ωραιότερη εποχή της Ελλάδας, όταν υπήρχαν η ανθρωπιά, η φιλία, ο σεβασμός και η ξενοιασιά» έλεγε η ίδια για τη ζωή της.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ είχε κινδυνέψει να μείνει ακόμη και άστεγη.

«Είμαι εντελώς μόνη μου. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο που θα νιαστεί αν πάθω κάτι. Εψαχνα, λοιπόν, εδώ και μήνες για ένα σπιτάκι να με καλύπτει και οικονομικά και να είναι στην ίδια περιοχή του Ευαγγελισμού ώστε, αν πάθω κάτι, να τρέξω απευθείας εκεί. Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μάταια, όμως. Όλα έχουν δοθεί για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, με αποτέλεσμα όλοι όσοι είμαστε ενοικιαστές μακροχρόνιων κατοικιών να είμαστε στον αέρα. Στον Χάρο θα μετακομίσω. Κοντεύω» είχε εξομολογηθεί τον περασμένο Μάρτιο η Ματούλα.

Πηγή: Athensmagazine

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ