«Έκρηξη» Μαρίας Ιωαννίδου: «Σιχαμένοι χάκερς γράφουν ότι είμαι 80 χρονών! Αυτή είναι η ηλικία μου» (video)

«Έκρηξη» Μαρίας Ιωαννίδου: «Σιχαμένοι χάκερς γράφουν ότι είμαι 80 χρονών! Αυτή είναι η ηλικία μου» (video)

Αποκάλυψε την ηλικία της για πρώτη φορά...

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Dalida – La Diva» στο θέατρο «Παλλάς».

Η ηθοποιός, αρχικά, μίλησε για την καριέρα της και την καινούργια σειρά στην οποία θα συμμετέχει. «Εμπνέομαι από το ταλέντο μου για τις εμφανίσεις μου. Είμαι πολύ σεμνή. Θα γινόμουν μελαχρινή για τις ανάγκες ενός ρόλου. Η αυτοβιογραφία μου θα γίνει σίριαλ και θα υποδύομαι τη μητέρα μου, που ήταν μελαχρινή». Όσο για το αν στο σίριαλ θα συμμετέχει και η Ναταλία Γερμανού;

«Θα της προτείνω να παίξει στο σήριαλ για τη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Δε με καλεί στην εκπομπή γιατί δεν κάνω τηλεθέαση», είπε αστειευόμενη. Όπως λέει η ίδια: «Είμαι φτωχή, τα έχω χάσει όλα αλλά έχω να φάω ένα πιάτο φασόλια». Συγχρόνως, «Λύγισε» η Μαρία Ιωαννίδου: «Αυτή μου έφαγε όλη την περιουσία – Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά…»

«Όχι, θα μπορούσε να είναι δισέγγονό μου» – Αυτός ο άντρας πέφτει μικρός στη Ναταλία Γερμανού (video)
Υπονοούμενα και πειράγματα έφερε στην ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται», η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ο Δημήτρης Σέρφας.

Τα όσα είπε ο ηθοποιός, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της. Μια ατάκα μάλιστα της παρουσιάστριας στάθηκε αφορμή για τον Δημήτρη Πανόπουλο να κάνει ένα σχόλιο που «άναψε φωτιές».

«Μα τι γλυκό παιδί που είναι ο Δημήτρης Σέρφας. Γλυκός, ταλαντούχος και με βελτιωμένη καρμπονάρα. Σε περιμένουμε στο πλατό», είπε η Ναταλία Γερμανού, με τον Δημήτρη Πανόπουλο να σχολιάζει: «Με όλα αυτά, σιγά μη δεν τον περιμέναμε».

Στη συνέχεια, όταν η Ναταλία Γερμανού κατάλαβε το υπονοούμενο του συνεργάτη της, είπε: «Τι είπατε; Όχι παιδί μου, που θα μπορούσε να είναι δισέγγονό μου».

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ