Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου αποκαλύπτεται: «Δεν ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου, γιατί…»

Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου αποκαλύπτεται: «Δεν ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου, γιατί…»

Ο Good Job Nicky έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του

Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες από τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του. Μάλιστα, εξομολογήθηκε το λόγο που δεν κράτησε το επώνυμό του.

Ο Good Job Nicky μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε στην Πάρο με την οικογένειά του.

«Είμαι ερωτευμένος με την Πάρο. Θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια, πήγαινα σαν χαζός κι έκλεβα κρουασάν από περίπτερα και μετά, με ντροπή, ο αδερφός μου πήγαινε, τα πλήρωνε και ζητούσε συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το όνομά του, το οποίο και άλλαξε, ανέφερε: «Δεν ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου, γιατί γίνονται πολλοί οι Βαρθακούρηδες. Όλοι νομίζετε πως είμαι κάποιος αγγλόφωνος και δεν είμαι ο Νικόλας Βαρθακούρης κι αυτό είναι το καλύτερο μετάλλιο που έχω πάρει».

Για την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη την περσινή σεζόν, είπε: «Είχε κάθε χρόνο μια πρόταση, αλλά επέστρεψε με κάτι που την αντιπροσωπεύει».

Τέλος, για τον Γιάννη Πάριο δήλωσε: «Έμαθε ότι τραγουδάω από ένα ντέμο. Όταν ήμουν 16 ετών, πήγα σε ένα στούντιο. Εκείνος έκλεψε ένα ντέμο και το άκουσε μόνος του. Πήρα ωραίο respect από τον πατέρα μου, συγκινηθήκαμε. Έχει έρθει σε live μου και έκλαψε»

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ