Νατάσα Καλογρίδη: Πρώτη έξοδος μετά το Nomads με ροζ μαλλιά (pics)

Νατάσα Καλογρίδη: Πρώτη έξοδος μετά το Nomads με ροζ μαλλιά (pics)

Με ανανεωμένο look η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών, μετά την αποχώρησή της από το Nomads

Μπορεί η Νατάσα Καλογρίδη να έχασε την μονομαχία με την Μαντώ Γαστεράτου και να αποχώρησε από το Nomads, αλλά το κέφι της συνεχίζει να είναι αμείωτο! Η πρώην παίκτρια της ομάδας της Ζούγκλας και αργότερα της Φωτιάς βρίσκεται πίσω στην Αθήνα εδώ και λίγες ημέρες, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειές της να μπει στο αεροπλάνο. Φυσικά, η Νατάσα ακόμη δεν ήρθε και πήγε να γλεντήσει στα μπουζούκια!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στο Κέντρο Αθηνών με νέο ανανεωμένο look! Η Νατάσα Καλογρίδη είπε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της και να αποχωριστεί το πλατινέ μαλλί της για μία πιο… ροζ απόχρωση. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι γνωστή για τα extreme  look της και έτσι εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο με μία άκρως σέξι εμφάνιση και ροζ μαλλιά!

Η Νατάσα Καλογρίδη διασκέδασε με τις επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama και, φυσικά, δεν ήταν μόνη της. Μαζί της ήταν ο καινούργιος της πλέον κολλητός από το Nomads, Παναγιώτης Βασιλάκος, με τον οποίο δέθηκαν αρκετά μέσα στο παιχνίδι, αλλά και οι πρώην παίκτες Εύη Ιωαννίδου και Νικόλας Παπαδόπουλος.

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ