Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου 21χρονη προπονήτρια πόλο στην Αυστραλία

Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου 21χρονη προπονήτρια πόλο στην Αυστραλία

Η 21χρονη προπονήτρια πόλο, Λίλι Τζέιμς, έχασε τη ζωή της αφού ξυλοκοπήθηκε από έναν πρώην συνεργάτη της, ολλανδικής καταγωγής.

Η 21χρονη προπονήτρια πόλο, Λίλι Τζέιμς, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, από τον φερόμενο ως δολοφόνο της Πολ Τέισεν. Ο Τέισεν, είναι ένας 24χρονος ολλανδικής καταγωγής, επίσης προπονητής στο ίδιο σχολείο που εργαζόταν και η άτυχη 24χρονη.

Τα αίτια του θανάτου της θα εξακριβωθούν μετά από νεκροψία-νεκροτομή, αν και η αστυνομία έχει ήδη αποφανθεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία λόγω της φρικτής φύσης των τραυμάτων της.

Διαβάστε επίσης: Ξεσπάθωσε ο Απόστολος: «Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ@λι, ότι ο Γκλέτσος είναι αδερφή, ότι τον παίρνει…»

Οι κάμερες δείχνουν τον φερόμενο ως δολοφόνο και την νεαρή κοπέλα να κατευθύνονται προς τις τουαλέτες και μία ώρα μετά βγήκε μόνος του. Ο 24χρονος κάλεσε την αστυνομία αργότερα για να ενημερώσει για το πτώμα της άτυχης κοπέλας, ωστόσο μετά εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια η αστυνομία ανακάλυψε επίσης το πτώμα του φερόμενου ως δράστη.

Ο αυστραλιανός Τύπος αναφέρει ότι το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε με τραύματα στο κεφάλι στις εγκαταστάσεις του δημόσιου σχολείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ