Ούτε σε σαπουνόπερα: Ο γιος του Τζόρνταν παντρεύεται την πρώην του Πίπεν και θέλει για κουμπάρο τον… πατέρα του!

Ούτε σε σαπουνόπερα: Ο γιος του Τζόρνταν παντρεύεται την πρώην του Πίπεν και θέλει για κουμπάρο τον… πατέρα του!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους θα παντρευτεί τη πρώην σύζυγο του άλλοτε συμπαίκτη του πατέρα του, Σκότι Πίπεν και ζητά από τον πατέρα του να γίνει κουμπάρος στο γάμο.

Από συμπαίκτες, τώρα είναι έτοιμοι να αποκτήσουν… οικογενειακές σχέσεις ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν, σχέσεις που κανείς από τους δύο δεν θα ήθελε.

Ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους είναι έτοιμος να παντρευτεί την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, Λάρσα και το ζευγάρι ζήτησε από τον ίδιο τον «θρύλο» του NBA, να γίνει κουμπάρος στο γάμο τους.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Πόσα βγάζει τελικά από το Instagram; Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας

Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί αυτή την πρόταση, αφού δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις που έχει με τον Σκότι Πίπεν και η συγκεκριμένη σχέση δεν είναι ιδιαίτερα θετική για τον ίδιο.

Η 49χρονη Λάρσα Πίπεν, έχει ήδη ένα παιδί από τον γάμο της με τον Σκότι, τον Σκότι Πίπεν JR, ενώ ο Μάρκους Τζόρνταν είναι μόλις 33 χρονών.

Η ίδια η Λάρσα προσπαθεί να έχει καλές σχέσεις με τον Τζόρνταν αναφέροντας:

«Δεν θέλω να μιλάω για τον Μάικλ πλέον, ούτε για τον πρώην σύζυγό μου. Όπως είπα στον Μάρκους «είσαι μεγάλος άντρας Μάρκους και παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ