Τι κάνει τόσο ξεχωριστό τον Μπεν Άφλεκ για την Τζένιφερ Λόπεζ

Τι κάνει τόσο ξεχωριστό τον Μπεν Άφλεκ για την Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τον έρωτά της με τον Μπεν Άφλεκ και εξήγησε τι τον κάνει τόσο ξεχωριστό στη ζωή της.

Με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, η τραγουδίστρια συνέκρινε τον σύζυγό της με προηγούμενους συντρόφους της, αποκαλύπτοντας γιατί είναι τόσο ξεχωριστός για εκείνη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε ανοιχτά για τη μεγάλη διαφορά που έχει ο γάμος της με τον 51χρονο ηθοποιό του Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκ συγκριτικά με προηγούμενες σχέσεις της.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητος Φαλ: Triple double με ασίστ ο θηριώδης σέντερ στην Πυλαία- Ρεκόρ 29 χρόνων ο Γάλλος

Αισθάνομαι ακόμα πιο χαλαρή και άνετη, κάτι που με κάνει να νιώθω ακόμα πιο όμορφη από ό,τι έχω νιώσει με οποιονδήποτε άλλο

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος ηθοποιός μιλάνε δημόσια για τον έρωτά τους που αναζωπυρώθηκε το 2021, με το ζευγάρι να παντρεύεται το καλοκαίρι του 2022.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά αναφερόμενη στο πώς αισθάνεται τώρα που είναι με τον Μπεν Άφλεκ συγκριτικά με το παρελθόν.

«Ο Μπεν θέλει να καταλάβω την αξία μου»
«Ο Μπεν θέλει να καταλάβω την αξία μου και να ξέρω την αξία μου» εξήγησε χαρακτηριστικά στη Vogue.

«Αισθάνομαι ακόμα πιο χαλαρή και άνετη, κάτι που με κάνει να νιώθω ακόμα πιο όμορφη από ό,τι έχω νιώσει με οποιονδήποτε άλλο» σημείωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Επιτέλους βρίσκομαι στο σημείο της ζωής μου που αγαπώ κάθε κομμάτι μου χωρίς να απολογούμαι για αυτό», προσέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στο προσωπικό και επαγγελματικό της ταξίδι, σημειώνοντας πως είναι όλα μέρος αυτού που είναι τώρα.

«Κάθε μέρος του εαυτού μου, του σώματός μου, της φωνής μου, των επιλογών μου, ακόμα και τα λάθη μου. Όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι και με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα», υπογράμμισε η Λατίνα superstar.

Η επανασύνδεσή της με τον Μπεν Άφλεκ το 2021 γέμισε τα πρωτοσέλιδα, καθώς το ζευγάρι ενώθηκε ξανά μετά από πολλά χρόνια. Είχαν χωρίσει το 2004 ενώ ήταν αρραβωνιασμένοι.

Ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκε αργότερα την Τζένιφερ Γκάρνερ (από το 2005 έως το 2018) και η Τζένιφερ Λόπεζ τον Μαρκ Άντονι (από το 2004 έως το 2014) και αρραβωνιάστηκε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ τον Μάρτιο του 2014 (χώρισαν τον Απρίλιο του 2021).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ