Ελένη Φουρέιρα : Νέο πάταγο κάνει στην Ισπανία με Fuego και Μποτία

Ελένη Φουρέιρα : Νέο πάταγο κάνει στην Ισπανία με Fuego και Μποτία

Οι Ισπανοί έχουν πάθει τρέλα με την Ελένη Φουρέιρα, με τον Αλμπέρτο Μποτία να έχει βάλει το χεράκι του στο να γίνει διάσημη στην πατρίδα του η τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα μετά τον… πάταγο που έκανε στην Ισπανία το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγινε ξανά πόλος έλξης για τους Ίβηρες. Η αλβανικής καταγωγής Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσήκωσε θεατές και τηλεθεατές με το τραγούδι Fuego, εκπροσωπώντας την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision.

Μάλιστα, η σχέση που διατηρεί από τα τέλη του 2016 με τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, έχει ανεβάσει πολύ τη δημοτικότητά της. Τις προηγούμενες ημέρες, εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, Fama, a bailar, φιλοξένησε τη γνωστή τραγουδίστρια η οποία ερμήνευσε ξανά το τραγούδι που της έδωσε τη δεύτερη θέση στη Eurovision.

Así fue la actuación de Eleni Foureira en ‘¡Fama, a bailar!’

https://youtu.be/JvRwyaPB074

Όπως ήταν φυσικό έγινε ξανά λόγος για τη σχέση της με τον Ισπανό στόπερ, τονίζοντας ότι οι δυο τους έχουν κρατήσει διακριτικότητα, καθώς δεν δημοσιεύονται φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί. Μάλιστα, να αναφερθεί ότι στην Ισπανία παρουσιάζουν τη Φουρέιρα ως την Ελληνίδα Μπιγιονσέ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ