Γυναίκα πρώην παίκτη του Αμαρουσίου φόρεσε τον πιο ακριβό στηθόδεσμο στον κόσμο! (pics+vid)

Γυναίκα πρώην παίκτη του Αμαρουσίου φόρεσε τον πιο ακριβό στηθόδεσμο στον κόσμο! (pics+vid)

Οσο για την τιμή του; Κρατηθείτε: Δύο εκατομμύρια ευρώ!

Η σύντροφος του Τζάρεντ Χόμαν, πρώην καλαθοσφαιριστή του Αμαρουσίου, φόρεσε τον πιο ακριβό σουτιέν στον κόσμο! Ο λόγος την εξωτικής ομορφιάς Λάις Ριμπέιρο, η οποία μάλιστα αποτελεί και άγγελο της της γνωστής εταιρείας γυναικείων εσωρούχων «Victoria’s Secret».

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, ο συγκεκριμένος στηθόδεσμος είναι από χρυσάφι και στολισμένος με πολύτιμους λίθους. Οσο για την τιμή του; Κρατηθείτε: Δύο εκατομμύρια ευρώ!

Οσον αφορά τον Χόμαν, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από το Μαρούσι τη σεζόν 2005-06 υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού του Άρη, Παναγιώτη Γιαννάκη, ήταν ένας σέντερ με ύψος 2.08μ.

Αφού αγωνίστηκε για περίπου 10 χρόνια αλλάζοντας αρκετές ομάδες με τις ποιο γνωστές να είναι οι Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ, Βίρτους Μπολόνια, Μπάγερν Μονάχου και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2016. Ωστόσο ένα χρόνο νωρίτερα είχε τη μοναδική τύχη να κερδίσει την καρδιά της Λάις Ριμπέιρο.

Η 27χρονη Βραζιλιάνα που αντικρίζει τον κόσμο από τα… 1.85μ. θεωρείται από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο και όχι άδικα όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε προκειμένου να φορέσει το πανάκριβο αυτό εσώρουχο μέσα από δεκάδες άλλα top model!

????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lais Ribeiro (@laisribeiro) στις

I meaannnnn????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lais Ribeiro (@laisribeiro) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ