Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και κοιλιά τούρλα: «Απ’ ό,τι φαίνεται με…» – Η σ@ξ@ φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και κοιλιά τούρλα: «Απ’ ό,τι φαίνεται με…» – Η σ@ξ@ φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης

«Δεν άντεξα...».

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και κοιλιά τούρλα η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε μία σ@ξ@ φωτογραφία στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του σε λίγους μήνες και θα χαρίσει στον γιο τους Βύρωνα ένα αδελφάκι. Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτή τη νέα συνθήκη της ζωής τους.

Η Κατερίνα Στικούδη που περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το μωρό της, φέτος μπήκε από νωρίς στο κλίμα των Χριστουγέννων και το πρωί της Πέμπτης 16/1 αποκάλυψε ότι στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Απ’ ό,τι φαίνεται με…»

Με μια τολμηρή εμφάνιση, η τραγουδίστρια ντύθηκε στα κόκκινα, φόρεσε και το σκουφάκι του Άι Βασίλη και πόζαρε στο μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Απ’ ό,τι φαίνεται με μαγιό θα υποδεχτούμε φέτος τα Χριστούγεννα. Δεν άντεξα, στόλισα νωρίς να τα χαρώ 2 μήνες», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η σ@ξ@ φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ