Μια αναπάντεχη συνάντηση: Ο Γιώργος Παπανδρέου στον ίδιο καναπέ με την Caitlyn Jenner

Ο πρώην πρωθυπουργός και η Caitlyn μίλησαν για την αξιοπιστία των Ολυμπιακών αγώνων στη σημερινή εποχή.

Μια αναπάντεχη συνάντηση: Ο Γιώργος Παπανδρέου στον ίδιο καναπέ με την Caitlyn Jenner | to10.gr

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε να συνομιλεί και να κάθεται στον ίδιο καναπέ με την Caitlyn Jenner, της οικογένειας Kardashian.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν μεταξύ εκείνων που πήραν μέρος στο συνέδριο Web Summit, πριν από λίγες ημέρες, στην Λισαβόνα, όπου παραβρέθηκε και η Caitlyn καθώς, ως Bruce Jenner, είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, το 1979.

Η θεματική ενότητα που τους έφερε στον ίδιο καναπέ ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η αξιοπιστία τους, με τη συζήτηση να εστιάζεται στο αν μπορεί η διοργάνωση να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στη σημερινή εποχή, καθώς έχει συνδεθεί με τα χρήματα, αλλά ακόμα και με την απάτη.

Δείτε στο βίντεο την… αναπάντεχη αυτή συνάντηση:

Το Web Summit, είναι η μεγαλύτερη διάσκεψη για τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας στην Ευρώπη και στον κατάλογο των ομιλητών βρίσκονται πάνω από 1000 ονόματα, μεταξύ αυτών του Γεν. Γραμματέα των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, της επιτρόπου Ανταγωνισμού Μαργκαρέτε Βεστάγκερ, του πρώην πρόεδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και του πρώην αμερικανού αντιπρόεδρου Αλ Γκορ.

Πηγή: protothema.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο