Φιλαράκια: «Ήμουν απελπισμένος! Δεν ήθελα να είμαι οπουδήποτε αλλού που δεν θα ήταν η κόρη μου» – Ο «Τζόι» εγκατέλειψε την καριέρα του για να σώσει το παιδί του

Φιλαράκια: «Ήμουν απελπισμένος! Δεν ήθελα να είμαι οπουδήποτε αλλού που δεν θα ήταν η κόρη μου» – Ο «Τζόι» εγκατέλειψε την καριέρα του για να σώσει το παιδί του

Το άγνωστο δράμα του σταρ

Μία πολύ συγκινητική κίνηση έκανε ο τηλεοπτικός «Τζόι» από τα «Φιλαράκια», Matt LeBlanc, η οποία για πολύ καιρό δεν είχε γίνει γνωστή στο κοινό του.

Ο Matt LeBlanc έγραψε τη δική του ιστορία με τον ρόλο του Joey Tribbiani στη σειρά Friends και με το τέλος της σειράς, προέκυψε στον ηθοποιό η ευκαιρία για νέες επιτυχημένες συμμετοχές σε μεγάλες παραγωγές.

Ωστόσο, ο LeBlanc αποφάσισε να αφήσει όλους τους ρόλους στην άκρη για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο 56χρονος ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική για να προστατέψει την κόρη του, τη Marina, που γεννήθηκε λίγους μήνες πριν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Friends.

«Ήμουν απελπισμένος! Δεν ήθελα να είμαι οπουδήποτε αλλού που δεν θα ήταν η κόρη μου»

Η Marina LeBlanc υπέφερε από 11 μηνών από φλοιϊκή δυσπλασία, μία λοίμωξη που επηρέαζε την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου τους με σοβαρές επιπτώσεις στα οστά της και την κινητική δεξιότητα. O Matt LeBlanc και τη σύζυγός του, Melissa McKnight στάθηκαν βράχος στο παιδί τους και έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να το σώσουν.

Ο ηθοποιός μάλιστα, εγκατέλειψε την ανοδική του τηλεοπτική πορεία για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη φροντίδα της Marina.

«Για πολύ καιρό, δεν έφευγα από το σπίτι. Ήμουν απελπισμένος και δεν ήθελα να έχω πράγματα που με δεσμεύουν ή να είμαι οπουδήποτε αλλού που δεν θα ήταν η κόρη μου» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για εκείνη τη δύσκολη περίοδο.

Ο 'Τζόι' από τα Φιλαράκια εγκατέλειψε την καριέρα του για να σώσει το παιδί του

Τι κάνει σήμερα η Marina LeBlanc

Το 2014 ο περήφανος πατέρας της Marina μίλησε στο People για την ωραία της φωνή: «Έχει μια οντισιόν για έναν διαγωνισμό ταλέντων στο σχολείο της σήμερα. Τη βοήθησα να προετοιμάσει ένα νέο ποπ τραγούδι πο δεν γνώριζα».

«Τα άλογα και η Rihanna» είχε απαντήσει ο Matt LeBlanc το 2016 στο People και στην ερώτηση τι είναι αυτό που ενδιαφέρει την 12χρονη τότε κόρη του.

πηγή: athensmagazine.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ