Ζέτα Δούκα ηλικία: Από νοσηλεύτρια στο ΚΑΤ στο σανίδι. Έγινε 50 και έχει κορμί 35άρας (vid)

Ζέτα Δούκα ηλικία: Από νοσηλεύτρια στο ΚΑΤ στο σανίδι. Έγινε 50 και έχει κορμί 35άρας (vid)

Από νοσηλεύτρια στο ΚΑΤ στο σανίδι...

Η Ζέτα Δούκα είναι μια αναγνωρισμένη Ελληνίδα ηθοποιός, με μια σημαντική πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο. Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1973, και μεγάλωσε στον Πειραιά, Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη των 90s και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

Ο διορισμός στο ΚΑΤ ως νοσηλευτρια

Η Ζέτα Δούκα, πριν αφοσιωθεί πλήρως στην καριέρα της ως ηθοποιός, ακολούθησε μια διαφορετική επαγγελματική πορεία. Είχε σπουδάσει και εργαζόταν ως νοσηλεύτρια, διορισμένη στο ΚΑΤ, μια εμπειρία που της πρόσφερε μια σημαντική προοπτική στη ζωή και τις ανθρώπινες ανάγκες. Ωστόσο, η Δούκα σύντομα αντιλήφθηκε ότι η καθημερινότητα μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο πόνο και δυσκολίες δεν της ταίριαζε. Αυτό το συναίσθημα ήταν ιδιαίτερα δυνατό και την ώθησε να αναζητήσει μια διαφορετική κατεύθυνση στη ζωή της.

Η απόφασή της να παραιτηθεί από τη νοσηλευτική και να στραφεί στο θέατρο ήταν ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική και επαγγελματική της εξέλιξη. Η θεατρική σκηνή της πρόσφερε μια πύλη για την έκφραση της δημιουργικότητας και των συναισθημάτων της, κάτι που δεν μπορούσε να βρει στο περιβάλλον του νοσοκομείου.

Η καριέρα στην τηλεόραση

Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος, που την κατέστησε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, ήταν αυτός της επιχειρηματία Τζένης Επιτροπούλου στην κωμική σειρά του Mega Channel Η ώρα η καλή. Εκεί τις σεζόν 2004-2006 συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τη Μπέσυ Μάλφα, τη Ρίκα Διαλυνά και την Κάρμεν Ρουγγέρη. Αποχώρησε από τη σειρά μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου όταν ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά του ANT1 Πλάκα μου κάνεις τη σεζόν 2006-2007. Το 2007 πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο “Έγκλημα στο Κολωνάκι” της αστυνομικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα. Από το 2007 μέχρι το 2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη στη ρομαντική κομεντί 1 μήνας και κάτι. Τη σεζόν 2008-2009 έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του reality του Mega Channel Extreme makeover. Η ίδια αποχώρησε από την εκπομπή μετά τη μετάδοση των πρώτων επεισοδίων καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένη με το concept της εκπομπής

Η αγάπη στη γυμναστική

Πέρα από την επιτυχημένη καριέρα της ως ηθοποιός, η Ζέτα Δούκα δίνει μεγάλη σημασία και στη φυσική της κατάσταση. Η αγάπη της για τη γυμναστική είναι κάτι που δεν κρύβει, καθώς ασχολείται συστηματικά με αυτή, εντάσσοντας την στον καθημερινό της ρυθμό ζωής. Η Δούκα πιστεύει ότι η φυσική άσκηση είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Επιπλέον, η Ζέτα Δούκα δίνει μεγάλη βαρύτητα και στη διατροφή της, έχοντας υιοθετήσει ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πλάνο. Πιστεύει πως η καλή διατροφή είναι θεμελιώδης για τη διατήρηση της ενέργειας και της νεότητας, και αποτελεί βασικό στοιχείο για την υγιή και αρμονική λειτουργία του σώματος.

Όσον αφορά τις σωματικές της αναλογίες, η Ζέτα Δούκα έχει ύψος 1,78μ. και διαθέτει ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα. Η φυσική της κατάσταση και η εμφάνισή της αντανακλούν την αφοσίωσή της στην άσκηση και τη σωστή διατροφή. Η Δούκα είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ότι η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία στην προπόνηση και τη διατροφή αποφέρουν απτά αποτελέσματα, ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η οικογένεια

Από το 2013 μέχρι το 2023 ήταν σε σχέση με τον γυμναστή Μιχάλη Χατζαντωνά και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Θάλεια

Η ηλικία στα 50

Πρόσφατα, σε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμα-δες» με την Τζένη Θεωνά, η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της ηλικίας και τον χρόνο που περνά. Μίλησε για την «φθορά» του χρόνου και το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται στην ηλικία των 50, εξηγώντας πως στη νεότητα της δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα φτάσει σε αυτή την ηλικία. Η Δούκα αναφέρθηκε στην προκατάληψη που υπάρχει συχνά γύρω από την ηλικία και τονίζει τη σημασία του να είναι κανείς εντάξει με τον εαυτό του, ανεξάρτητα από τον αριθμό των χρόνων της ζωής του.

Η παρουσία της στην εκπομπή αποτελεί μια ευκαιρία για το κοινό να ακούσει προσωπικές απόψεις και εμπειρίες από μια γυναίκα που έχει καταφέρει να διακριθεί στον χώρο της τέχνης, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τις προκλήσεις που φέρνει η πάροδος του χρόνου.

πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ