Sara Sakradžija: Η κολλητή φίλη της συντρόφου του Λούκα Βιλντόζα, Milica Tasic είναι το ίδιο καυτή

Sara Sakradžija: Η κολλητή φίλη της συντρόφου του Λούκα Βιλντόζα, Milica Tasic είναι το ίδιο καυτή

Δείτε και θα καταλάβετε...

Η Σάρα Σακραντζίγια είναι μια Σέρβα παίκτρια βόλεϊ, που αγωνίζεται ως εξωτερική επιθετική για την καζακστανική ομάδα Altay VC. Έχει αναδειχθεί ως η Καλύτερη Εξωτερική Επιθετική στο Σερβικό Κύπελλο 2016/2017 και έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στην Ελβετία, το Καζακστάν και τη Σερβία, καθώς και τα SuperCup σε Ελβετία και Σερβία.

Γεννημένη στις 5 Μαρτίου 1994, η Σάρα ξεκίνησε το βόλεϊ από πολύ μικρή ηλικία, δείχνοντας εξαιρετικό ταλέντο. Ως νεαρή αθλήτρια, έπαιξε για την ομάδα OK Klek Srbijasume.

Την επαγγελματική της καριέρα την ξεκίνησε το 2010 με την ελβετική ομάδα Volero Zurich, με την οποία κατέκτησε το τρεμπλ, περιλαμβάνοντας το ελβετικό πρωτάθλημα, το ελβετικό κύπελλο και το ελβετικό SuperCup, καθώς και το Top Volley International. Η ομάδα της συμμετείχε επίσης στο Champions League, τερματίζοντας στην 5η θέση. Στο τέλος της σεζόν, μετακόμισε στη Σερβία για να παίξει στην ZOK Vojvodina, κερδίζοντας το σερβικό πρωτάθλημα.

Το 2011, επέστρεψε στην πρώην ομάδα της, OK Klek Srbijasume, παίζοντας στη Σερβική Prva Liga και στο Σερβικό Κύπελλο, χωρίς όμως η ομάδα της να επιτύχει μεγάλες επιτυχίες. Την επόμενη σεζόν, έπαιξε για την AS Monaco, πριν επιστρέψει και πάλι στη Σερβία.

Το 2013, υπέγραψε με την ομάδα Jedinstvo Stara Pazova. Στην πρώτη της σεζόν με την ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Σερβικό Κύπελλο. Το 2014, συνέχισε να παίζει για την ίδια ομάδα, συμμετέχοντας και στο Challenge Cup. Στη σεζόν 2015/2016, η Σάρα και η Jedinstvo Stara Pazova κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στη Σερβική Superleague και το Σερβικό Κύπελλο, και συμμετείχαν και πάλι στο Challenge Cup. Στη σεζόν 2016/2017, η ομάδα της κατέκτησε το διπλό, κερδίζοντας το Σερβικό Κύπελλο, όπου η Σάρα αναδείχθηκε η Καλύτερη Εξωτερική Επιθετική, και το Σερβικό SuperCup, τερματίζοντας δεύτερη στη Σερβική Superleague και συμμετέχοντας και στο CEV Cup.

Το 2017, υπέγραψε με τη γαλλική ομάδα Le Cannet Volley Ball, αγωνιζόμενη στη Γαλλική Ligue A, το Champions League και το CEV Cup. Την ίδια περίοδο, η ομάδα της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Γαλλικό Κύπελλο.

Το 2018, η Σάρα μετακόμισε στην Τουρκία, υπογράφοντας με την Halkbank Ankara. Έπαιξε στο Turkiye Kadınlar Voleybol Ligi, αλλά στο τέλος της σεζόν μετακόμισε στην Πολωνία και υπέγραψε για την E.Leclerc Radomka Radom για να παίξει στην TAURON Liga. Δυστυχώς, καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε σημαντική επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018/2019.

Το 2019, η Σάρα υπέγραψε με τη γαλλική ομάδα Pays d’Aix Venelles, κερδίζοντας το Γαλλικό Κύπελλο. Ωστόσο, το Γαλλικό Ligue A ακυρώθηκε.

Το 2020 επέστρεψε στο στο Le Cannet Volley Ball τερματίζοντας 4η στη γαλλική Ligue A και 9η στο Κύπελλο Γαλλίας. Η ομάδα της έπαιξε επίσης στο CEV Cup, όπου τερμάτισε επίσης 9η.

Το 2021, η Sara Sakradzija μετακόμισε στη Ρουμανία για να παίξει στο CSM Lugoj. Κατά τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα της τερμάτισε 5η στο Ρουμανικό Λιγκ και στο Κύπελλο Ρουμανίας, καθώς και 5η στο Challenge Cup.

Το 2022, η Sara Sakradzija υπέγραψε με την Altay VC στο Καζακστάν, η οποία είναι η σημερινή της ομάδα, κερδίζοντας ένα νταμπλ – Κύπελλο Καζακστάν και Καζακστάν Λιγκ. Η ομάδα της έπαιξε και στο Ασιατικό Πρωτάθλημα Συλλόγων, τερματίζοντας 6η.

Γνωρίζεται χρόνια και κάνει κολλητή παρέα με τη σύντροφό του παίκτη του Παναθηναϊκού Λουκά Βιλντοζα Milica Tasic Αφού και οι δύο είναι βολεϊμπολίστριες από την Σερβία

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ