Κλαούντια Ρομάνι: Ντύθηκε γάτα για… καλό σκοπό και τρελαίνει (pic, vid)

Κλαούντια Ρομάνι: Ντύθηκε γάτα για… καλό σκοπό και τρελαίνει (pic, vid)

Η Κλαούντια Ρομάνι αποφάσισε για ακόμη μία φορά.... να βγει από τα ρούχα της, ως γατούλα τώρα. Δεν το περιμένεις.

Η Κλαούντια Ρομάνι, γεννημένη στις 14 Απριλίου 1982 στην Λακουαρτία της Ιταλίας, έχει γίνει γνωστή σε διεθνές επίπεδο ως μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα. Η καριέρα της ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, όταν ανακαλύφθηκε από έναν σκάουτερ και άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες διαφημίσεις και περιοδικά μόδας. Έκτοτε, η Ρομάνι έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε πασαρέλες, καθώς και σε διάφορα περιοδικά μόδας και ζωντανές εκπομπές.

Η Κλαούντια Ρομάνι, με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το δυναμικό της χαρακτήρα, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη του κοινού. Εκτός από την καριέρα της στο μόντελινγκ, έχει εμφανιστεί και σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, δείχνοντας την πολυμερή της ταλέντα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Απαιτητική δοκιμασία κόντρα στη Μονακό

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η Ρομάνι έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της στην προστασία και τη φροντίδα των αδέσποτων γατών στο Miami, όπου και κατοικεί. Η αγάπη της για τα ζώα είναι εμφανής, καθώς δεν διστάζει να αφιερώσει χρόνο, προσπάθεια και πόρους για να βοηθήσει τα αδέσποτα.

Επιπλέον, η Κλαούντια προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη φροντίδα των αδέσποτων γατών μέσα από διάφορες δράσεις και εκστρατείες. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που κάνει είναι να ντύνεται σαν γάτα σε διάφορες εκδηλώσεις και εκστρατείες, προσπαθώντας να μεταφέρει το μήνυμα της φροντίδας και της αγάπης προς τα ζώα με έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ