Από το «Baywatch» στο OnlyFans – Τι φωτογραφίες της ζητάνε περισσότερο

Από το «Baywatch» στο OnlyFans – Τι φωτογραφίες της ζητάνε περισσότερο

H Donna D' Errico δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει που μπήκε στον κόσμο του OnlyFans. Αποκαλύπτει τις φωτογραφίες που της ζητάει περισσότερο το κοινό της.

Μπορεί να υπήρξε συμπρωταγωνίστρια της Πάμελα Άντερσον, την Κάρμεν Ηλέκτρα και τη Yasmine Bleeth στο «Baywatch», αλλά η Donna D’ Errico δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει που μπήκε στον κόσμο του OnlyFans.

Μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας ανηλίκων, η Donna D’Errico μοιράζεται με τους χιλιάδες συνδρομητές της αποκαλυπτικά και σέξι βίντεο και φωτογραφίες της, αποκλειστικά και μόνο για εκείνους.

Διαβάστε επίσης: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μοιράζεται τρυφερές φωτογραφίες στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο της

Σε συνέντευξή της, παραδέχτηκε ότι όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει που πλέον βιοπορίζεται από το OnlyFans, αλλά αποκάλυψε και ποια είναι τα πιο συχνά αιτήματα που δέχεται από το ανδρικό κοινό της.

«Ξέρετε, στην αρχή, είχα πολλά αιτήματα, για τα πόδια μου» είπε στο Fox News Digital. «Δεν μου το ζητάνε πια. Τώρα, θέλουν κυρίως να με δουν στην καθημερινότητα, απλά τον πραγματικό μου εαυτό και την καθημερινή ζωή».

Μπορούν να συνδεθούν και να διασκεδάσουν έχοντας μια εμπειρία που θα είχαν αν είχαν κοπέλα. Αλλά μετά αποσυνδέονται και φεύγουν. Δεν υπάρχει κανένας για να το ελέγξει

«Ίσως να φοράω ένα μπλουζάκι, να φτιάχνω καφέ ή ξέρετε, τέτοια πράγματα. Αυτό ζητάνε περισσότερο. Τους λέω «λοιπόν, δεν έχω καθόλου μακιγιάζ και τα μαλλιά μου είναι σε αλογοουρά και φοράω κάτι σαν φόρμα» και απαντάνε «δεν με νοιάζει. Θέλω να το δω αυτό». Οπότε, τους αρέσει αυτό γιατί νομίζω ότι τους δίνει αυτό που ονομάζω «την εμπειρία της συντρόφου»», σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην Playmate του Playboy.

Η «εμπειρία της συντρόφου»
Η Donna D’Errico εξήγησε τον όρο που έχει δώσει η ίδια στην αλληλεπίδρασή της με τους συνδρομητές, λέγοντας: «Νομίζω ότι το ονομάζω «εμπειρία της συντρόφου», επειδή πιστεύω ότι παίρνουν το ίδιο πράγμα από αυτό που παίρνω κι εγώ. Μπορούν να συνδεθούν και να διασκεδάσουν έχοντας μια εμπειρία που θα είχαν αν είχαν κοπέλα. Αλλά μετά αποσυνδέονται και φεύγουν. Δεν υπάρχει κανένας για να το ελέγξει».

Επισήμανε ακόμα πως υπάρχει πάντα μια εξαίρεση στον κανόνα, αλλά το 99% των αντρών που είναι εγγεγραμμένοι στoν λογαριασμό της στο OnlyFans τη σέβονται, είναι ωραίοι και καλοί. «Δεν συμβαίνει τίποτα τραγικό», υπογραμμίζει.

Μπορεί να κερδίζει πολλά χρήματα από το OnlyFans αλλά η άλλοτε διάσημη σέξι ναυαγοσώστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, δεν παραμελεί τα social media της. Το Instagram προφίλ της μετρά πάνω 2 εκατομμύρια ακόλουθους, με τους οποίους και μοιράζεται επίσης πολλά σέξι στιγμιότυπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ