Πάρις Χίλτον: «Μου έκαναν ‘εξετάσεις τραχήλου της μ@τρ@ς’ στη μέση της νύχτας δήθεν «γιατροί»…» – Η εξομολόγηση για την σ@ξ@#@λ@κ@ κακοποίησή της σε κολέγιο (pic)

Πάρις Χίλτον: «Μου έκαναν ‘εξετάσεις τραχήλου της μ@τρ@ς’ στη μέση της νύχτας δήθεν «γιατροί»…» – Η εξομολόγηση για την σ@ξ@#@λ@κ@ κακοποίησή της σε κολέγιο (pic)

«Το να βγαίνω έξω τη νύχτα έπνιγε τους εφιάλτες μου. Ξέρω ότι είναι περίεργο να λέω ότι ένιωθα ασφαλής στη νυχτερινή ζωή, αλλά ένιωθα».

Σοκάρει η Πάρις Χίλτον με την περιγραφή της για την σ@ξου@λική κακοποίηση που υπέστη, καθώς την έκανε να πιστεύει, όπως είπε, ότι «δεν θα ήταν σε θέση να κυοφορήσει η ίδια ένα παιδί λόγω του ότι πάσχει από PTSD».

«Έχω τόσο μεγάλο μετατραυματικό στρες από αυτά που πέρασα ως έφηβη» δήλωσε σε συνέντευξή της και πρόσθεσε: «Αν βρεθώ σε γραφείο γιατρού και μου κάνουν μια ένεση, οτιδήποτε, θα πάθω κυριολεκτικά κρίση πανικού και δεν θα μπορώ να αναπνεύσω. Απλά ήξερα ότι αυτό δεν θα ήταν υγιές ούτε για μένα ούτε για το μωρό, να μεγαλώνει μέσα σε κάποιον που έχει τόσο μεγάλο άγχος».

«Μου έκαναν «εξετάσεις τραχήλου της μ@τρ@ς» στη μέση της νύχτας δήθεν «γιατροί»…»

Η Χίλτον μίλησε στους New York Times για τις εμπειρίες της στο Provo Canyon School, όπου πέρασε 11 μήνες της ζωής της στα 17 της. Όπως είπε, η ίδια και τα υπόλοιπα κορίτσια υποβάλλονταν σε δήθεν «εξετάσεις τραχήλου της μήτρας» στη μέση της νύχτας από άνδρες – μέλη του προσωπικού, οι οποίοι «σίγουρα δεν ήταν γιατροί».

Είπε στο πρακτορείο «είναι κάτι που πραγματικάείχα αποκλείσει για πολλά χρόνια, αλλά επανέρχεται συνεχώς τώρα και το σκέφτομαι και τώρα που κοιτάζω πίσω ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση».

Ο χρόνος της εκεί ήταν ένα «ασταμάτητο βασανιστήριο» τόνισε και αποκάλυψε ότι την ανάγκασαν ακόμη και σε απομόνωση ενώ βρισκόταν εκεί. Οι εμπειρίες της από εκεί, την έκαναν αρκετά καχύποπτη με τους γιατρούς.

Η παραμονή της εκεί, ήταν αυτό που την έκανε να αποκτήσει έξαλλη νυχτερινή ζωή. «Το να βγαίνω έξω τη νύχτα έπνιγε τους εφιάλτες μου. Ξέρω ότι είναι περίεργο να λέω ότι ένιωθα ασφαλής στη νυχτερινή ζωή, αλλά ένιωθα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ