Γρήγορης Μπιθικώτσης: Η νέα αγαπημένη του μετά το επεισοδιακό διαζύγιο (pic)

Γρήγορης Μπιθικώτσης: Η νέα αγαπημένη του μετά το επεισοδιακό διαζύγιο (pic)

Νέα σελίδα στην προσωπική ζωή του τραγουδιστή, μετά τις τελευταίες περιπέτειες με τον γάμο του που έληξε με ένταση.

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του Γρηγόρη Μπιθικώτση μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του ο οποίος ήταν αρκετά επεισοδιακός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, ο τραγουδιστής εδώ και 4 μήνες είναι ερωτευμένος με την επίσης τραγουδίστρια Σταυρούλα Εσαμπαλίδου με την οποία έχουν ήδη προλάβει και συνεργαστεί.

Η γνωριμία και η νέα αρχή

Γνωρίστηκαν στη δουλειά μετά από συνεργασία τους και ήδη κάνουν κοινά σχέδια για τις γιορτές. Η Σταυρούλα Εσαμπαλίδου έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο, για την οποία είναι πολύ περήφανη, παρ’ όλο που έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Από μικρή λάτρευε το τραγούδι και ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με αυτό.

Οι συνεργασίες της νεαρής τραγουδίστριας
Το 2014 άρχισε να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, «χτίζοντας» σιγά σιγά το όνομά της στον χώρο με σπουδαίες συνεργασίες, ανάμεσά τους με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Στέλιο Διονυσίου, Κώστα Μακεδόνα, Μιχάλη Δημητριάδη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χαρούλα Λαμπράκη, Μελίνα Κανά και πολλούς ακόμα.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της καλλιτεχνικά, ήταν όταν συμμετείχε στην ταινία «Ευτυχία», αφιερωμένη στη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στην οποία και ερμήνευσε τον παραδοσιακό αμανέ «Σμυρναίικο μινόρε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ