Συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή: «Θα προσπαθήσω να μην σκεφτώ τίποτα» – Το τραγούδι που έχει συνδυάσει με τον θάνατο του πατέρα της (Video)

Συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή: «Θα προσπαθήσω να μην σκεφτώ τίποτα» – Το τραγούδι που έχει συνδυάσει με τον θάνατο του πατέρα της (Video)

«Nιώθω ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι συγχρονίζονται με την ψυχολογία»

Τη συγκίνησή της δεν κατάφερε να κρύψει η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο 7ο εορταστικό Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» του Ρυθμού 94.9 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου.

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία βρέθηκε ως καλεσμένη, ανέβηκε στη σκηνή, ερμήνευσε τις επιτυχίες της διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους, με την όλη βραδιά να κρύβει όμορφες και συγκινητικές στιγμές για την ίδια.

Συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή – Το τραγούδι που έχει συνδυάσει με τον θάνατο του πατέρα της

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Δέσποινα Βανδή, τη στιγμή που ερμήνευε το «Μέχρι Μάη Μήνα», σταμάτησε να τραγουδάει και φανερά συναισθηματικά φορτισμένη, δήλωσε τα εξής: «Αυτό το τραγούδι το έχω συνδυάσει με την ψυχολογία της μητέρας μου, που έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά και με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι συγκεκριμένοι στίχοι συγχρονίζονται με την ψυχολογία της. Θα προσπαθήσω να μην σκεφτώ τίποτα».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ