Το «σχεδόν γυμνό» πάρτι στη Μόσχα – Η «βαφτιστήρα του Πούτιν» και οι αντιδράσεις

Το «σχεδόν γυμνό» πάρτι στη Μόσχα – Η «βαφτιστήρα του Πούτιν» και οι αντιδράσεις

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει το «σχεδόν γυμνό» πάρτι που διοργάνωσε η η 32χρονη ηθοποιός, παρουσιάστρια και blogger Νάστια Ιβλέεβα στη Μόσχα. Το παρών έδωσε και η «βαφτιστήρα του Πούτιν».

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Ρωσία ένα πάρτι με θέμα «σχεδόν γυμνός» που διοργάνωσε η 32χρονη ηθοποιός, παρουσιάστρια και blogger Νάστια Ιβλέεβα την ώρα που δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες βρίσκονται στα μέτωπα του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι αντιδράσεις ενισχύθηκαν από την παρουσία στο πάρτι της παρουσιάστριας Ξένια Σόμπτσακ, της αποκαλούμενης και «βαφιστήρας του Πούτιν», επειδή ο Ρώσος πρόεδρος ήταν «παρών» στη βάφτισή της καθώς θεωρούσε τον πατέρα της, Ανατόλι, ως τον πολιτικό μέντορά του.

Η 40χρονη Ξένια Σόμπτσακ, η οποία είναι έγκυος και το τελευταίο διάστημα έχει ασκήσει δριμεία κριτική στον Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, εμφανίστηκε στο πάρτι με ένα σι θρου φόρεμα και χωρίς σουτιέν.

«Πόσο πολύ ανήθικο είναι αυτό που κάνατε;»

«Πόσο πολύ ανήθικο είναι αυτό που κάνατε; Τα παιδιά μας μάχονται στο μέτωπο. Πόσο αναίσθητες είστε για ό,τι συμβαίνει στη χώρα, για τον πρόεδρο Πούτιν;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής Βλαντιμίρ Σολόβιοφ.

«Γράφουν ότι τα πάρτι μου είναι δαιμονικά»

Σύμφωνα με την Daily Mail υπάρχουν αναφορές ότι έχουν γίνει καταγγελίες στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν παρανομιών σε σχέση με τη διοργάνωση του πάρτι.

«Κάθε φορά μετά από τα πάρτι μου γράφουν ότι είναι δαιμονικά, ότι είναι ανήθικα, αν και οι άνθρωποι ήρθαν ντυμένοι όμορφα με σχεδόν γυμνές στιλιστικές επιλογές. Αλλά την ίδια ώρα βλέπουμε τα μοντέλα στη Δύση και λέμε «πόσο όμορφες και κουλ είναι». Όταν το κάνουν οι δικοί μας καλλιτέχνες όλοι λένε «πώς είναι αυτό δυνατόν;»» απάντησε η 32χρονη διοργανώτρια, η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα φόρεμα αξίας 230.000 ευρώ.

«Αποφάσισα να μην το παρακάνω με τα αξεσουάρ και σκέφτηκα ότι ένα διαμάντι αξίας 23 εκατ. ρουβλίων στα οπίσθιά μου θα ήταν αρκετό» είχε γράψει σε ανάρτησή της σχετικά με το φόρεμα που έβαλε στο πάρτι.

«Κανένα πένθος δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση της Ξένια Σόμπτσακ για τη συμμετοχή της στο σχεδόν γυμνό πάρτι.

«Μπορεί να ήταν ένα κακό πάρτι, κατά την άποψή σας. Θέλαμε λάμψη και έγινε ό,τι έγινε. Μπορεί να μην σας αρέσει να το βλέπετε αλλά, συγγνώμη, όταν οι ενήλικες πηγαίνουν κάπου με τα οπίσθιά τους έξω είναι δική τους υπόθεση. Ο κόσμος δεν είναι δίκαιος – πάντα έτσι ήταν, και πάντα έτσι θα είναι. Κάπου σκοτώνονται άνθρωποι, κάπου πεινάνε παιδιά και κάπου αλλού, την ίδια ώρα, άνθρωποι πίνουν σαμπάνια. Κανένα πένθος δεν μπορεί να κρατάει για πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ