«Οι τσακωμοί μας με την Αντελίνα…» – Αποκάλυψη «βόμβα» Χάρη Βαρθακούρη 4 χρόνια μετά το Globetrotters (vid)

«Οι τσακωμοί μας με την Αντελίνα…» – Αποκάλυψη «βόμβα» Χάρη Βαρθακούρη 4 χρόνια μετά το Globetrotters (vid)

«Έπεσα από τα σύννεφα, κουφάθηκα, είπα "Χριστέ μου, τι είναι αυτό;"»

Για την εκπομπή Globetrotters στην οποία συμμετείχε με την σύζυγό του, Αντελίνα, μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτοντας 4χρόνια μετά πως οι «ομηρικοί» καβγάδες που εμείς παρακολουθούσαμε ήταν «σαφώς προϊόν μοντάζ», όπως είπε.

Παράλλληλα, για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση, είτε από τη θέση του παρουσιαστή, είτε από τη θέση του καλεσμένου είχε εξηγήγσει μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρη σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Σαφώς και είναι προϊόν μοντάζ. Δεν είναι ότι είδατε κάτι που δεν ισχύει, αλλά δεν είδατε πώς φτάνουμε στη σύγκρουση. Όταν σηκώνεσαι στις 5 το πρωί, στους -10… Βάλε ότι είσαι στη Νέα Ζηλανδία και χιονίζει και λες τώρα θα μου βάλουν μικρόφωνο, θα με ακολουθούν με τις κάμερες, είναι κάτι που θέλεις λίγο το χρόνο σου. Θεωρούσα ότι όλο αυτό είναι ένα άχρηστο υλικό και ότι εμείς πήγαμε εκεί για ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι. Δεν περίμενα ότι θα δείξουν τους τσακωμούς μας στις 5 ηπείρους», είπε στην εκπομπή Μαμά-δες και συνέχισε:

«Αυτό ήταν και το συνειδητοποίησα στο πρώτο τρέιλερ. Έπεσα από τα σύννεφα, κουφάθηκα, είπα “Χριστέ μου, τι είναι αυτό; Θα γίνω ρεζίλι”. Πού να φανταστώ ότι αυτό θα αλλάξει τη ζωή μας εντελώς προς το καλύτερο. Δεν μετανιώνω που πήγαμε εκεί»

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ