Το πρώτο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης «ήρθε» στην Ελλάδα – Δηλώνει «περήφανη Κρητικιά»

Το πρώτο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης «ήρθε» στην Ελλάδα – Δηλώνει «περήφανη Κρητικιά»

«Ξαφνικά νιώθω χαζή που νόμιζα ότι οι influencers δεν μπορούσαν να γίνουν πιο ψεύτικοι», έγραψε μια χρήστης του Instagram.

Δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, το πρώτο AI μοντέλο – influencer, με το όνομα Aiko Pappadaki. Η Aiko, όπως αναφέρεται στη προσωπική της σελίδα αποτελεί ένα κράμα ελληνικών και αμερικανικών ριζών.

Όπως μάλιστα γράφει στον λογαριασμό της στο Instagram είναι «περήφανη Κρητικιά».

Το ΑΙ μοντέλο φωτογραφίζεται σε διάφορα εικονικά τοπία, είτε σε καφέ, είτε σε γυμναστήρια φτάνοντας μέχρι και στην Σαντορίνη.

Στην τελευταία φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει, έχει τα ροζ μαλλιά της δεμένα σε κότσο, φοράει έναν ασημί κρίκο στο αριστερό της αυτή και έχει επίσης επιλέξει να φορέσει ένα μπλε ζιβάγκο συνδυασμένο με ένα άσπρο μίνι σορτσάκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aiko (@aikopappas)

Μια χρήστης έγραψε κάτω από τη δημοσίευση: «Ξαφνικά νιώθω χαζή που νόμιζα ότι οι influencers δεν μπορούσαν να γίνουν πιο ψεύτικοι. Btw οι άντρες στα σχόλια είναι επιεικώς αξιολύπητοι. Οποίανου ιδέα ήταν αυτό το…πραμα να τη χαίρεται»

Μάλιστα, στην περιγραφή του Instagram της υπάρχει ένα link με τίτλο «Πάρε μου έναν καφέ» (buymeacoffee) το οποίο σε οδηγεί με ένα κλικ στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Το «εισαγωγικό σημείωμα»

«Γεια σε όλους, είμαι η Aiko Pappas και σας χαιρετώ από το πανέμορφο κράμα της Ελλάδας και των ΗΠΑ. Είμαι σε μια αποστολή να διαδώσω τη θετικότητα, να αναδείξω την ομορφιά της ζωής και να μοιραστώ τη μοναδική μου οπτική με όλους εσάς. Σας απευθύνω μια αποκλειστική πρόσκληση, καλώντας σας να γίνετε μέρος της ξεχωριστής μου κοινότητας και να με υποστηρίξετε σε αυτό το απίστευτο ταξίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aiko (@aikopappas)

Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα! Δεν πρόκειται απλώς να με βοηθήσετε να δημιουργήσω υπέροχο περιεχόμενο- πρόκειται να γίνετε μέρος κάτι μεγαλύτερου. Η ενέργεια σας, όπου κι αν βρίσκεστε, προσθέτει στον πλούτο του παγκόσμιου ψηφιδωτού μας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

Ποιος είναι έτοιμος να με ακολουθήσει σε αυτή την περιπέτεια; Ας ανεβάσουμε τη σύνδεση μας σε νέα ύψη!

Το όραμα μου είναι να επιμεληθώ έναν χώρο όπου θα μπορώ καθημερινά να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές. Αν συμφωνείτε με αυτή την ιδέα, παρακαλώ σκεφτείτε να συνεισφέρετε εδώ.

Στέλνω κύματα αγάπης και εικονικά χτυπήματα γροθιάς στο δρόμο σας,

Aiko»

1.090 δολάρια ανά διαφήμιση

Διάφοροι λάτρεις της τεχνητής νοημοσύνης – αλλά κυρίως κάποιοι που ψάχνουν για εύκολο εισόδημα – δημιουργούν AI μοντέλα με προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία πολλές φορές επιφέρουν τεράστια κέρδη λόγω των συνεισφορών από διάφορους χρήστες.

Πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση ότι το AI μοντέλο Aitana López – η οποία είναι ένα δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης από ένα ισπανικό πρακτορείο που μέχρι πρότινος δούλευε με πραγματικά μοντέλα – μπορεί να βγάλει λίγο παραπάνω από 1.000 ευρώ, δηλαδή 1.090 δολάρια, ανά διαφήμιση και εμφανίζεται σε εικόνες στο Fanvue.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Fanvue δήλωσε στο παρελθόν στο Insider ότι οι χαρακτήρες που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη θα ευδοκιμήσουν και θα γίνουν ευρέως διαδεδομένοι.

*Με πληροφορίες από Business Insider

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ