Δραματική αποκάλυψη Ανθής Βούλγαρη για Νίκο Ρόκκο: «Μερικες ώρες πριν τον θάνατο του…» (vid)

Δραματική αποκάλυψη Ανθής Βούλγαρη για Νίκο Ρόκκο: «Μερικες ώρες πριν τον θάνατο του…» (vid)

«Είναι σπαρακτικά και ο αποχαιρετισμός της κόρης του Νίκου και τα μηνύματα της Λελές στο διαδίκτυο»

Σε μία δραματική αποκάλυψη προχώρησε η Ανθή Βούλγαρη για τον Νίκο Ρόκκο, μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» το πρωί της Τρίτης (2/1).

Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου εντοπίστηκε νεκρός στη Λήμνο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (30/12). Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα. Η σορός του εντοπίστηκε στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος, στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά. Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2021, ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει από ανακοπή και τον άλλο του αδερφό, τον Κώστα.

Διαβάστε επίσης: Απίθανη αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Αταμάν: «Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά κάναμε προπόνηση έξι το πρωί»

Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για τον τον Νίκο Ρόκκο

«Θέλω να πω δημόσια συλλυπητήρια και στον Στέλιο και στη σύζυγό του, τη Λελέ. Με τη Λελέ μιλήσαμε μερικές ώρες νωρίτερα (πριν το τραγικό περιστατικό) για να πούμε τα χρόνια πολλά. Μερικές ώρες αργότερα διάβασα την είδηση και είπα «δεν γίνεται». Είναι σπαρακτικά και ο αποχαιρετισμός της κόρης του Νίκου και τα μηνύματα της Λελές στο διαδίκτυο. Ο Νίκος ήταν ο μικρότερος αδερφός».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε: «Ο Στέλιος Ρόκκος, μέσα σε δύο χρόνια, έχει χάσει τα δύο του αδέρφια. Ο Νίκος ήταν ψαροντουφεκάς, αγαπούσε πολύ τη θάλασσα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ