Κατάθεση ψυχής από Θάλεια Ματίκα: «Πάθαμε καταστροφή, περάσαμε πολύ δύσκολες φάσεις οικονομικές…»

Κατάθεση ψυχής από Θάλεια Ματίκα: «Πάθαμε καταστροφή, περάσαμε πολύ δύσκολες φάσεις οικονομικές…»

«Σαφώς και οι γυναίκες είμαστε αδικημένες, ακόμα»

Την Θάλεια Ματίκα υποδέχθηκε η Αθηναϊς Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» που παρουσιάζει στο Action 24. Η ηθοποιός προέβη σε μια κατάθεση ψυχής, αποκαλύπτοντας πως έπαθαν καταστροφή και πέρασαν πολύ δύσκολες οικονομικές φάσεις με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη.

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια της σειράς «Όρκος ΙΙ» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία και τις δύσκολες οικονομικές περιόδους που πέρασε με τον σύζυγο της, Τάσο Ιορδανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Θάλεια Ματίκα εξομολογήθηκε πως «σαφώς και οι γυναίκες είμαστε αδικημένες, ακόμα. Στην Ελλάδα του 2024 είναι δυνατόν να συζητάμε κάτι τέτοιο; Σαφέστατα. Οπότε νομίζω πως γι’ αυτό και έχουμε πάρει αυτούς τους ρόλους που δεν μας ανήκουν και έχουμε αυτά τα άγχη τα φοβερά που καταλήγουν σε μια υστερία, η οποία βέβαια βασίζεται και σε άλλα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο».

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες φάσεις οικονομικές, όχι απλά δύσκολες. Δηλαδή πάθαμε καταστροφή, ας πούμε. Καταστροφή; Υπάρχουν άνθρωποι βέβαια που έχουν πάθει χειρότερα πράγματα γι’ αυτό και πάντα προσπαθώ να είμαι συνεπής σε αυτά που λέω. Πάθαμε όμως χοντρή κατάσταση. Νομίζω πως μας έδεσε τελικά αυτή η δυσκολία».

«Εμένα αυτή η ιστορία μου έκανε και καλό γιατί εγώ γκρίνιαζα για το παραμικρό, είμαι από αυτές τις γυναίκες που μουρμούριζα όλη την ώρα και πάντα μου έλεγε ο Τάσος: «Κράτα λίγο τις δυνάμεις σου για τα σοβαρά, μην γκρινιάζεις για το παραμικρό». Τότε λοιπόν όταν είδα την κατάσταση και είδα και τον Τάσο σε αυτή την κατάσταση, κατάλαβα τι έλεγε τόσα χρόνια και έχω αλλάξει αρκετά από τότε. Φροντίζω δηλαδή τώρα να μην γκρινιάζω για το παραμικρό» συμπλήρωσε, ακόμα, η Θάλεια Ματίκα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ