Εντ Σίραν: Κέρδισε βραβείο Emmy για το τραγούδι της σειράς «Ted Lasso»

Εντ Σίραν: Κέρδισε βραβείο Emmy για το τραγούδι της σειράς «Ted Lasso»

«Δεν το περίμενα καθόλου, ήταν πραγματική έκπληξη».

Το πρώτο του βραβείο Emmy κέρδισε ο Εντ Σίραν για το τραγούδι της σειράς «Ted Lasso», που όπως δήλωσε «δεν το περίμενε».

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός ανακοινώθηκε ως ο νικητής στην κατηγορία Εξαιρετική Πρωτότυπη Μουσική και Στίχοι, χάρη στο τραγούδι που έγραψε για την τηλεοπτική σειρά. Η είδηση ότι ο σούπερ σταρ κλήθηκε να γράψει μουσική για την τρίτη σεζόν της σειράς αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021.

Διαβάστε επίσης: Νέες ανατροπές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Οι υπεύθυνοι της σειράς ανέθεσαν επίσης στον Σαμ Ράιντερ που αναδείχθηκε δεύτερος στη Eurovision να γράψει τραγούδι με τίτλο «Fought & Lost».

Ο Εντ Σίραν έγραψε το τραγούδι «A Beautiful Game» με συνδημιουργούς τους Μαξ Μάρτιν και Φόι Βανς και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων λόγω της περιοδείας του.

«Δεν περίμενα να κερδίσω καθόλου»

«Κερδίσαμε ένα Emmy χθες το βράδυ», έγραψε ο Εντ Σίραν αναφερόμενος στο βραβείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν περίμενα να κερδίσω καθόλου, ήταν πραγματική έκπληξη όταν ξύπνησα με την είδηση, θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά πρόκειται να ξεκινήσω την περιοδεία στην Ασία, οπότε δυστυχώς έπρεπε να είμαι αλλού» σημείωσε.

«Ήμασταν όλοι θαυμαστές της σειράς και μας ζητήθηκε να γράψουμε ένα τραγούδι για το φινάλε, οπότε πριν από δύο χρόνια αυτόν τον μήνα βρεθήκαμε μαζί και γράψαμε ένα τραγούδι για την αγάπη και το ποδόσφαιρο και πώς έχει σημασία το ταξίδι και όχι ο προορισμός» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ