«Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στη Μύκονο» – Η αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή (vid)

«Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στη Μύκονο» – Η αποκάλυψη πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή (vid)

«Έχω αποφασίσει φέτος ό,τι κι αν ακούω...»

Μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ανάμεσα στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ένταση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα τηλεοπτικά, με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στη Super Κατερίνα του Alpha, ενώ έκανε και μια χαρμόσυνη αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Μπρινιόλι: Η «αρπαγή» του Ιταλού από την ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι

«Δε στενοχωρήθηκα, δε με αγγίζουν αυτά τα πράγματα. Το να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, πραγματικά δε με αφορά. Ίσα ίσα που προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον ο οποίος θα τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει φέτος ό,τι κι αν ακούω, ακόμα και αν αυτό με ενοχλεί ή με στενοχωρεί ή με θλίβει, να διατηρώ την ψυχραιμία μου», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ