Ελένη Φουρέιρα: Το ποπ είδωλο «ροκάρει» topless τη ροζ γούνα της και το Instagram την προσκυνά

Ελένη Φουρέιρα: Το ποπ είδωλο «ροκάρει» topless τη ροζ γούνα της και το Instagram την προσκυνά

Η Ελένη Φουρέιρα, ποζάρει στο Instagram «sexy & chic» με τη baby pink γούνα της.

Η λατρεμένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρείρα, η οποία συχνά – πυκνά τραβάει τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες πολλές φορές είναι edgy – έβαλε και πάλι «φωτιά» στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει naked φορώντας μόνο μια ροζ γούνα και ένα πολύχρωμο κολιέ.

«Ντάξει, δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα τώρα, σχολιάζουν μια γυναίκα για το πώς ντύνεται;»

Διαβάστε επίσης: Το VAR πλέον νομιμοποιεί αλλοιώσεις αποτελεσμάτων

Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Baby, it’s chilly outside».

«Ο κάθε άνθρωπος να φοράει ό,τι γουστάρει»
Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει σαρώσει τις «πίστες» της Γιουροβίζιον, των νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και των συναυλιακών σταδίων σε όλο τον κόσμο, μετρώντας χιλιάδες φαν σε όλο τον κόσμο, επιλέγει εμφανίσεις – statements, αγνοώντας τον συντηρητισμό της κοινωνίας.

Μάλιστα, όταν είχε ερωτηθεί από τους ρεπόρτερ για τις – δυστυχώς – πολυσυζητημένες με αρνητικό πρόσημο στιλιστικές επιλογές της αγαπημένης τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή, είχε πει χαρακτηριστικά και αποστομωτικά: «Ντάξει, δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα τώρα, σχολιάζουν μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ είναι τραγικό, δηλαδή δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε αυτό τώρα. Ο κάθε άνθρωπος να φοράει ό,τι γουστάρει».

Η Ελένη Φουρέιρα, έχει καταφέρει όχι μόνο να θεωρείται είδωλο της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και να αντιμάχεται με την στάση ζωής της και τις δηλώσεις της, τον ρατσισμό, τον σεξισμό, τον ηλικιακό ρατσισμό, την ομοφοβία και την σεμνοτυφία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ