Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της με τον Πασχαλάκη: «Πληγώθηκα με όσα γράφτηκαν» (vid)

Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της με τον Πασχαλάκη: «Πληγώθηκα με όσα γράφτηκαν» (vid)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδέχτηκε ότι ενοχλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνήθηκε ο χωρισμός της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Ειρήνης Παπαδοπούλου για το τραγούδι «Προσοχή… προσοχή» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Με αφορμή έναν στίχο του τραγουδιού της που αναφέρει, «η καρδιά δε συγχωρεί», η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε: «Η καρδιά δε συγχωρεί. Όταν βάζεις τα όριά σου και τα πατάνε, και τα ξαναπατάνε, η καρδιά δε συγχωρεί. Μου έχει συμβεί», ενώ όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, απάντησε, «Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Διαβάστε επίσης: Το απίθανο στιγμιότυπο ανάμεσα στον Ποντένσε και τον Λοντίγκιν (vid)

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδέχτηκε ότι ενοχλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνήθηκε ο χωρισμός της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Πληγώθηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που επικοινωνήθηκε ο χωρισμός μου πριν έναν χρόνο γιατί δεν υπήρχε αλήθεια μέσα σε όλα αυτά. Γενικά, από όλα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί, ζήτημα να είναι αλήθεια το 30%. Απ’ ότι έχω καταλάβει, ο χώρος και το σύστημα της showbiz έτσι λειτουργεί. Οκ, το αποδέχομαι, όταν έρθει η στιγμή και χρειαστεί, θα μιλήσω. Ο χωρισμός είναι μια απώλεια. Έτσι το βιώνω» δήλωσε.

Τέλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ρωτήθηκε και για την πρόσφατη απώλεια του Βασίλη Καρρά, και φανερά συγκινημένη απάντησε, «Τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Βασίλη Καρρά. Νομίζω ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω για την απώλειά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ