Η Αρβανίτη «δίκασε» τον Νταλάρα: «Κάποιοι διαφημίζουν λουκάνικα και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ»

Η Αρβανίτη «δίκασε» τον Νταλάρα: «Κάποιοι διαφημίζουν λουκάνικα και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ»

«Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται»

Στην εφημερίδα «On Time» και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Σοφία Αρβανίτη, με την γνωστή τραγουδίστρια να απαντά μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα, για συναδέλφους του που διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα.

Η Αρβανίτη «δίκασε» τον Νταλάρα

Πρόσφατα έκανε κάποιες δηλώσεις ο Γιώργος Νταλάρας. Συγκεκριμένα, είπε: «Σε κάποιες διαφημίσεις, στις στάσεις, είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν πολλοί Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές, που είναι πάρα πολύ διάσημοι κι έχουν κάνει μεγάλες καριέρες, είναι θεόφαλτσοι, είναι για γέλια οι φωνές τους. Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, ο κόσμος τους έχει ανταμείψει. Νομίζω ότι θα έπρεπε να αντιληφθούν ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην κοινωνία και την αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις». Ποια είναι η γνώμη σου;

«Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για να επιβιώσουν είτε για extra εισόδημα και κάποιοι αρκούνται να παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες. Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται. Αν ένας καλλιτέχνης είναι φάλτσος στο live, αλλά έχει άστρο και ο κόσμος γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται, τότε είναι ευθύνη του κόσμου αυτό, και καλά κάνει και πάει. Είναι θέμα παιδείας. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος»

Σοφία Αρβανίτη και Γιώργος Νταλάρας

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ