«Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια, άκομψο και ασεβές»: «Ταφόπλακα» στον Γιώργο Νταλάρα από Νόνη Δούνια και Κώστα Τσουρό

«Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια, άκομψο και ασεβές»: «Ταφόπλακα» στον Γιώργο Νταλάρα από Νόνη Δούνια και Κώστα Τσουρό

«Θα ήθελα από έναν άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο για όλους και προβάλλει το ήθος, τον σεβασμό και ευγένεια, να το κάνει και ο ίδιος....Αν δεν θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά»

Τη δική τους «ταφόπλακα» έριξαν στον Γιώργο Νταλάρα η Νόνη Δούνια και ο Κώστας Τσουρός μετά το ξέσπασμα του. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια, με τη συνάδελφο του να χαρακτηρίζει άκομψο και ασεβές το συμβάν.

«Εμένα με θλίβει πάρα πολύ που ένας καλλιτέχνης αυτού του βεληνεκούς, με αυτή την πορεία, τοποθετείται με αυτό τον τρόπο, απαξιωτικά και με ταμπέλες απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο και κλάδο. Το θεωρώ άκομψο και ασεβές. Επίσης, ως μητέρα, ως γυναίκα, κόρη, αδερφή, θεία, θέλω να πιστεύω ότι η κοινωνία προχωράει και έχουμε περάσει πια την εποχή όπου ο άντρας κατείχε τον πρώτο λόγο, γιατί θίγει και αυτά τα θέματα», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

Διαβάστε επίσης: Όρτα: «Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας ο Ολυμπιακός – Πείστηκα αμέσως» (vid)

«Θα ήθελα από έναν άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο για όλους και προβάλλει το ήθος, τον σεβασμό και ευγένεια, να το κάνει και ο ίδιος. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ άκομψη στιγμή για τον Γιώργο Νταλάρα, εμένα με βρίσκει πάρα πολύ αντίθετη. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν θεωρώ ότι μπορούμε να απαξιώνουμε κανένα», συμπληρώνει στην τοποθέτησή της.

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ