Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του κουμπάρου του, Βασίλη Καρρά και πέθανε λίγο μετά (vid)

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του κουμπάρου του, Βασίλη Καρρά και πέθανε λίγο μετά (vid)

Η αποκάλυψη για την αδελφική σχέση των δύο τραγουδιστών που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων εβδομάδων

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 23/1, με τον γιο του τραγουδιστή να κάνει ορισμένες αποκαλύψεις.

Με δάκρυα στα μάτια, ο γιος του, Χρήστος Κωστόπουλος, μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον πατέρα του ενώ αναφέρθηκε και στον νονό του, Βασίλη Καρρά, που επίσης έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Μπακασέτα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο ίδιος μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του αδελφικού του φίλου. Ήταν μια πατρική φιγούρα γι΄αυτόν. Γίνανε αδέλφια, ήταν συνοδοιπόροι και ήταν εκείνος που τον έβγαλε μπροστά στον χώρο του τραγουδιού.

Τέλος, ο γιος του τραγουδιστή κλαίγοντας με λυγμούς είπε ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τα καταφέρει, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ