Δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: «Για 10 έως 14 ημέρες…»

Δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: «Για 10 έως 14 ημέρες…»

Νέες αποκαλύψεις για το χειρουργείο της

Παρά το γεγονός ότι το παλάτι του Κένσινγκτον στην ανακοίνωσή του περιέγραψε το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον ως μία προγραμματισμένη επέμβαση, όμως η πραγματικότητα απέχει από αυτό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα για αυτή τη «μυστικής φύσεως» χειρουργική της επέμβαση, οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Κέιτ Μίντλετον δεν είχαν ιδέα για αυτή. Το People ανέφερε χαρακτηριστικά σε σημερινά του δημοσιεύματα πως πηγές αναφέρουν ότι «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» με την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Διαβάστε επίσης: Διαχείριση για Όσκαρ από τον Ίλιτς

Η είδηση της επέμβασής της μάλιστα ήταν έκπληξη για τους φίλους της οικογένειας αλλά και για στενούς συνεργάτες της βασιλικής οικογένειας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων όταν με την οικογένειά της παρευρέθηκε στην εκκλησία. Το περιοδικό αναφέρει επίσης πως η ίδια φαινόταν καλά και στις 9 Ιανουαρίου, όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της ιδιωτικά με την οικογένειά της στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ.

Μία εβδομάδα όμως μετά, το παλάτι ανακοίνωσε ότι η μελλοντική βασίλισσα είχε υποβληθεί σε μια «επιτυχημένη» επέμβαση και θα παραμείνει στην κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες «πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της».

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε επίσης ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα», αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες από σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή. Πηγές παράλληλα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα αναβάλει επίσης τις επίσημες εμφανίσεις του προκειμένου να φροντίσει τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ