Ζωζώ Σαπουντζάκη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 10 ημέρες νοσηλείας

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 10 ημέρες νοσηλείας

Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει δυνατή μετά την περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε.

Εξιτήριο για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη ηθοποιός εισήλθε εσπευσμένα στις 14 Φεβρουαρίου, με χαμηλή πίεση και χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ και να ακολουθήσει μια σειρά εξετάσεων.

Εκτός νοσοκομείου δυνατή και αισιόδοξη

Σύμφωνα με όσα είπε ο στενός της συνεργάτης, Χάρης Αργυρός, στο Πρωινό, πριν από λίγη ώρα, η ηθοποιός ετοιμάστηκε και ευχαριστώντας τους γιατρούς για τη φροντίδα τους, τους είπε και ένα τραγούδι.

Τι δήλωνε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί.

Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ