Η καυτή ερωτική σκηνή της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με γυναίκα (vid)

Η καυτή ερωτική σκηνή της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με γυναίκα (vid)

Με το ντεμπούτο του γιου της στη σκηνοθεσία και υπό τις οδηγίες του, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ πρωταγωνιστεί στην ταινία Strictly Confidential.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του πρώτου τρέιλερ της ταινίας Strictly Confidential του Ντάμιαν Χάρλεϊ και όλοι εστιάζουν στην ερωτική σκηνή της μητέρας του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με μια άλλη γυναίκα.

Η ταινία με τίτλο Strictly Confidential, που περιγράφεται ως αισθησιακό θρίλερ με μια διαβολική ανατροπή, αφορά την ιστορία της «Μία», την οποία υποδύεται η Τζόρτζι Λοκ, η οποία παρασύρεται σε «έναν κόσμο γεμάτο σεξ, δολοπλοκίες και προδοσίες» την ώρα που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, της «Ρεμπέκα».

Διαβάστε επίσης: Αναρτήσεις-φωτιά από τον Καραπαπά: «Γκολ με το χέρι η ΑΕΚ, παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες» (pics)

Ήταν χαρά να βρισκόμαστε μαζί κάθε μέρα στη δουλειά και να συνεργαζόμαστε

Στην επίμαχη σκηνή η «Λίλυ», ο ρόλος που υποδύεται η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, αποπλανάται από την «Νατάσα», ρόλο τον οποίο ερμηνεύει η νεαρή ηθοποιός Πίαρ Χιραβάρα.

Καθώς η Μία ξεκινά να ξετυλίξει τα μυστηριώδη γεγονότα του θανάτου της Ρεμπέκα, τα παλιά πάθη αναδύονται, νέα μυστικά αποκαλύπτονται και η Μία παρασύρεται σε έναν σαγηνευτικό κόσμο σεξ, προδοσίας και φόνων.

«Η τηλεπάθεια που έχουμε αποδείχθηκε υπερπολύτιμη»
Μιλώντας στο People για την ταινία ο Ντάμιαν Χάρλεϊ αποκάλυψε ότι η διάσημη μητέρα του είχε υποσχεθεί εδώ και χρόνια να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία που θα σκηνοθετήσει. Όταν έφτασε η στιγμή, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ τα παράτησε όλα για να τηρήσει την υπόσχεσή της.

«Ήταν χαρά να βρισκόμαστε μαζί κάθε μέρα στη δουλειά και να συνεργαζόμαστε. Είχαμε μόλις 18 ημέρες για να γυρίσουμε την ταινία, οπότε η τηλεπάθεια που έχουμε αποδείχθηκε υπερπολύτιμη» είχε τονίσει ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Ο ηθοποιός μοντέλο αναγνωρίζει πως η συγγραφή και η σκηνοθεσία μιας ταινίας μεγάλου μήκους είναι κάτι που δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να κάνουν σε τόσο μικρή ηλικία και τόσο νωρίς στην καριέρα τους.

«Το να δουλεύεις ακούραστα δίπλα σε ένα τόσο αφοσιωμένο και ταλαντούχο καστ ήταν πραγματικά εμπνευσμένο. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους εμπλεκόμενους για την εμπιστοσύνη και την πίστη σε εμένα», υπογράμμισε ο Ντάμιαν Χάρλεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ