Σε κίνδυνο τα μυστικά της Κέιτ Μίντλετον – Ο θείος της μπαίνει στο Big Brother

Σε κίνδυνο τα μυστικά της Κέιτ Μίντλετον – Ο θείος της μπαίνει στο Big Brother

Νέα προβλήματα στο παλάτι - «Είναι εξευτελιστικό...»

ημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο υποστηρίζουν πως ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, ο 58χρονος επιχειρηματίας Γκάρι Γκόλντσμιθ, αναμένεται να λάβει μέρος στο reality show «Celebrity Big Brother», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV το βράδυ της Δευτέρας.

Μάλιστα, την Κυριακή ο μικρότερος αδελφός της Κάρολ Μίντλετον εθεάθη να προσέρχεται στα στούντιο του καναλιού, στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που θεωρείται «μαύρο πρόβατο» για την οικογένεια Μίντλετον, έχει υπογράψει συμφωνία για την συμμετοχή του στο reality show από τον Ιανουάριο και ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Στο τέλος της χρονιάς ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα» (vid)

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ, έχουν θυμώσει με τον συγγενή τους και του ζήτησαν να μην συμμετάσχει στο show. Στο ίδιο reality show θα πάρουν μέρος η Σάρον Όσμπορν, η Κέιτι Πράις, ο Λούις Γουόλς, καλλιτεχνικός μάνατζερ και κριτής σε τηλεοπτικά σόου και η Σίρλεϊ Μπάλας, χορεύτρια, δασκάλα χορού και κριτής σε τηλεοπτικά σόου χορού.

Η συμμετοχή του θείου της Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να προσθέσει επιπλέον προβλήματα στο παλάτι σε μια χρονική στιγμή εξαιρετικά δύσκολη για τον οίκο των Ουίνδσορ. Στις 5 Φεβρουαρίου ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και απέχει από τα περισσότερα βασιλικά καθήκοντα καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία μία φορά την εβδομάδα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει μετά από μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα των Καθολικών. Όσο για τη βασίλισσα Καμίλα, μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα τον Φεβρουάριο πήρε άδεια μία εβδομάδα για να κάνει διακοπές στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα στις 11 Μαρτίου, Ημέρα της Κοινοπολιτείας, όπου θα τελεστεί η ετήσια λειτουργία στο αβαείο του Ουέστμινστερ. Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα δώσει το παρών αλλά θα απευθύνει βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τιμήσει την ημέρα.

Το παλάτι ανησυχεί πως ο θείος της Κέιτ όταν μπει στο σπίτι του Big Brother θα μπορούσε να αποκαλύψει μυστικά για την βασιλική οικογένεια ή τους Μίντλετον. Πηγή κοντά στην οικογένεια της πριγκίπισσας δήλωσε πως η Κάρολ Μίντλετον φοβάται ότι ο μικρότερος αδερφός της θα αποκαλύψει βασιλικά μυστικά.

Παρά τους φόβους του Μπάκιγχαμ και των Μίντλετον, στενοί φίλοι του Γκόλντσμιθ δήλωσαν πως εκείνος θα μιλήσει με αγάπη για την ανιψιά του, Κέιτ. «Ο Γκάρι δεν θα έκανε κάτι που θα έφερνε σε δύσκολη θέση την Κέιτ ή τον Ουίλιαμ, τους οποίους νοιάζεται πολύ», ανέφερε φίλος του θείου της Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ