Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Ο λόγος που κινητοποιήθηκε άμεσα το ζευγάρι

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Βασίλης Μπισμπίκης, το οποίο αναστάτωσε τόσο τον ίδιο όσο και τη Δέσποινα Βανδή, με αποτέλεσμα να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το βράδυ της Τετάρτης (6/3) ο ηθοποιός, που βρέθηκε πρόσφατα στην πρώτη γραμμή για τα Τέμπη, άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του. Φαίνεται μάλιστα ότι φοβήθηκε και ο ίδιος πάρα πολύ αφού δεν έφερε καμία αντίρρηση στην τραγουδίστρια όταν του είπε «Βασίλη, πάμε στο νοσοκομείο τώρα!».

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Έδωσαν τα χέρια Μαρινάκης και Μεντιλίμπαρ- Νέο συμβόλαιο ως τον Ιούνιο 2025 ο Βάσκος, μισή ώρα μετά τη Μακάμπι!

Ο λόγος που διακομίστηκε ο ηθοποιός στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το ζευγάρι έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες της καρδιάς του ήταν βουλωμένες και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent. Η Δέσποινα Βανδή παρέμεινε στο πλευρό του. Όλα πήγαν καλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, στα 46 του χρόνια, δεν είχε αντιμετωπίσει άλλη φορά τέτοιου είδους θέμα. Ωστόσο φαίνεται πως η διατροφή με πολλά λιπαρά, το κάπνισμα και το ποτό οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Τρελά ερωτευμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Το «Σ’ αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή ενώ ήταν στην πίστα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει κρύψει τον έρωτά του για τη Δέσποινα Βανδή, όντας και ο κορυφαίος της θαυμαστής και απολαμβάνοντάς τη σε κάθε της εμφάνιση στην πίστα.

Ο ηθοποιός πέρασε ακόμα ένα βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια κι εκείνοι, για ακόμα μια φορά δεν έχασε την ευκαιρία να εκδηλώσει τον έρωτά της για αυτόν.

Η Δέσποινα Βανδή, ενώ βρισκόταν στην πίστα, αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη κάποιουυς στίχους από το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Τίποτα εσύ» κι εκείνος κοιτάζοντάς τη στα μάτια της είπε «Σ’ αγαπώ», αγνοώντας τον κόσμο γύρω του και τα βλέμματα που ήταν στραμμένα πάνω τους. Εκείνη του απάντησε «κι εγώ» και συνέχισε να του τραγουδά, με τον έρωτά τους να ξεχειλίζει.

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ