Έκλεισε τα 37 και έγινε άλλος άνθρωπος: Η ριζική αλλαγή της Ελένης Φουρέιρα στην εμφάνισή της

Έκλεισε τα 37 και έγινε άλλος άνθρωπος: Η ριζική αλλαγή της Ελένης Φουρέιρα στην εμφάνισή της

Άφησε άφωνους τους fans της

Τα γενέθλιά της είχε την Πέμπτη 7 Μαρτίου η Ελένη Φουρέιρα.Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για την καταγωγή της.

Η showwoman που έχει στην πλάτη της πλήθος επιτυχιών δέχεται την αγάπη του κόσμου καθημερινά, και ο τελευταίος χρόνος ήταν για εκείνη μοναδικός.

Η Ελένη έσβησε 37 κεράκια στην τούρτα της και το γιόρτασε με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η αλλαγή στο look της και το μήνυμα για τα γενέθλιά της

Με μια ανάρτηση στο Instagram account της η Ελένη Φουρέιρα και ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά ευχαρίστησε για τις ευχές που δέχτηκε.

Έστειλε μάλιστα κι ένα μήνυμα για τη γιορτή της γυναίκας.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας για τα γενέθλια μου ❤️Αυτός ο χρόνος με βρίσκει πιο γεμάτη, χαρούμενη, ολοκληρωμένη και πιο κουρασμένη από ποτέ ???????????? Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες… γεμάτα όνειρα αντοχή και επιμονή … το αξίζουμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η 37χρονη τραγουδίστρια φορούσε να μαύρο διάφανο top, ενώ πλέον έχει στα μαλλιά της ένα χάλκινο χρώμα, το οποίο της πηγαίνει πραγματικά πολύ.

Δεν είναι γνωστό αν αυτή η αλλαγή είναι μόνιμη ή όχι, όμως είναι μια κούκλα.

Αγνώριστη: Δες την Ελένη Φουρέιρα πριν από 15 χρόνια - Queen.gr

Η στιγμή που θέλει να ξεχάσει η Ελένη Φουρέιρα: «Την είδα να κλαίει – Δεν της επιτρεπόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, γιατί είχε αλβανικό διαβατήριο»

«Την είδα να κλαίει. Δεν της επιτρεπόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, γιατί είχε αλβανικό διαβατήριο» αποκάλυψε ο Αντρέας Γιατράκος για την Ελένη Φουρέιρα και σίγουρα είναι μια στιγμή που και η ίδια η τραγουδίστρια θέλει να ξεχάσει.

Ο γνωστός παραγωγός, που βραβεύτηκε με Grammy για τον καλύτερο Reggae δίσκο της χρονιάς, μίλησε για τη γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», καθώς ήταν συνεργάτης της την περίοδο που ήταν στο συγκρότημα «Mustique», από όπου ξεκίνησε την καριέρα της.

Ελένη Φουρέιρα: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν ανέβει στην  σκηνή | in.gr

Ο ίδιος, αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό που έζησε μαζί της. Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα για τους ομοφυλόφιλους.

«Η Ελένη Φουρέιρα ξεχώρισε, γιατί ήταν πολύ αφοσιωμένη σε αυτό που έκανε, ήταν χορευταρού, πρώτη πήγαινε στις πρόβες, τελευταία έφευγε.

Ταξιδεύαμε για την Κύπρο. Όταν κάναμε το τσεκάρισμα, είδα την Ελένη σχεδόν να κλαίει. Πάω να δω τι γίνεται και δεν της επιτρεπόταν να κάνει board στο αεροπλάνο, γιατί είχε αλβανικό διαβατήριο. Της έλεγα ότι ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι η αποποίηση της καταγωγής σου, πρέπει να είσαι περήφανη… ώσπου, κάποια στιγμή, το εξέφρασε ελεύθερα, το έβγαλε από πάνω της και είναι όλα καλά κι ωραία» αποκάλυψε ο Αντρέας Γιατράκος.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ